Wednesday, 2 February 2011

Cara-cara beg tangan anda yang vogue itu dibuat !!!

For girls out there, who likes so much of Prada or Gucci or even Louis, dunno what other famous names. This is the source on how they make leather handbag. You feel you still wanna use this kinda of handbag?
Saya selaku pemilik blog ini amat berdukacita dengan naseb-naseb malang binatang-binatang ini. Sesungguhnya mereka juga berhak jugak untuk hidop. Betul tak????














p/s:: Nanti korang guna je lah beg-beg biasa.. Tak payah yang kulit-kulit.. kalau nak yang kulit, ambik kulit sendiri taw.. hehehe.. Ada bran????

20 comments:

  1. aiyarrkkk nak luntah tengok! nasib baik laa mama mmg tak minat beg kulit, fuhh legaaa...

    ReplyDelete
  2. geli nya . ewww.
    nsb la guna beg getah je . haha

    ReplyDelete
  3. waa.nafsu membeli handbag semakin memuncak
    kahkahkah

    ReplyDelete
  4. ouhoo . geli gilaa tgok ! heee ~ kesian gak tgok . banyak gila mati camtuh jaaa . kesiaan .

    ReplyDelete
  5. pergh..memang mantap ar..seyes lepas nie da xde hati nak gune barang2 kulit yg ori..huhu

    ReplyDelete
  6. erk...elok gak dibunuh hewan tu,,ta de la mengancam nyawa manusia...hehe

    ReplyDelete
  7. pergghh.. ~ sanggup plak mamat2 tu kje kt ctu an..

    ReplyDelete
  8. euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  9. Mama Kembar 3:: mama minat beg apa?? hahaha..dan dan tak minat.. huhu

    ReplyDelete
  10. nurul azfiza :: nnti aku post cara buat beg getah lak.. mana taw lagi dasyat..

    ReplyDelete
  11. Anisa Hang Tuah:: serius kekejaman ada di situ. hahaa

    ReplyDelete
  12. unieMARKS :):: tao tak pe.. kalau lah depa tao akhirnya jadi beg, baek diong mati time kanak2 lagik.

    ReplyDelete
  13. Halia Kentang @ Annpaan :: owh.. seketika je ke??

    ReplyDelete
  14. aLya :: hahaha.. kantoi beli yang xori nih!!!

    ReplyDelete
  15. Anuar Al-Ameen:: motif mengancam kalau korang tak gi lam hutan tu dia xkan gigit nyer!

    ReplyDelete
  16. Afiqah Mohammad:: terima je!! haha

    ReplyDelete
  17. imnabila said...:: asalkan ada gaji semua sanggup..

    ReplyDelete