Wednesday, 12 January 2011

Tak yah baca laa entri ni. Aku tulis sebab aku sedang stress je.. Maaf teremo di Blog.

*baru upload.hehehe..


Tadi aku ngah wat keje-keje yang penting. Tadi aku dikhabarkan berita buruk. So, sekarang aku sangat-sangat STRESS. Malam ni stress tak sama ngan malam-malam lain. Sebelum ni bila aku stress aku jadi bad mood. Tapi malam ni aku stress sampai rasa dah nak pecah kepala. Air mata pun dah nak keluar. Tapi aku tahan. Sekarang nak hilangkan stress. Pergi baca Yasiin. Sambung wat keje balik. Aku pun tak tao apa yang aku nak tulis kt blog ni. Esok kelas kul 8 wei... Mata ngantuk. Kepala ngah fikir macam-macam.

Tak sempat nak siapkan Aliff Ba Ta yang ustazah suruh. Baru sampai huruf sin. Lom revise lagi subjek Operations Research.  Esok pagi-pagi dah ada kelas tu. Subjek Real Analysis lagi memeningkan sebab lecturer tak masuk-masuk dua kali kelas. Ada tak lagi ni kelas ni ?? Dahlaa.. tak nak fikir pasal benda lain... sekarang aku dah tak de semangat. Setitik pun dah takde. Longlai semua. Macamana ni??? 

Aku minta maaf. Ini semua salah aku. Thanks jugak sebab faham keadaan aku time ni. Tapi aku malu. So, aku kena buat apa?? Sekarang aku ngah dengar lagu Tolong Ingatkan Aku - Ana Rafalli. Aku takde mp3 lagu ni. Nak download pun tak bleh sebab kena block. 4shared kena block. So aku dengar kat sini je. Ana Rafalli cakap, Mari patahkan papan markah lama ngn mari padamkan buku tiga lima. Dia mau luka ni sembuh dengan sendiri. Sekarang, papan markah ngn buku tiga lima aku dah takde, tapi aku still tak leh sembuhkan luka ni. Aku nak wat camne lagi??  Kenapa aku??? Ya, mungkin hanya aku boleh menghadapi benda ni.

Aku mengaku, aku ni useless. Semua berpunca dari aku. Aku, aku, aku, aku.
SEKIAN, TERIMA KASIH. 

*p/s:: PLEASE JANGAN MEMPERSOALKAN ENTRI INI LUAR DARI BLOG WAMOZUWAHA. DI BLOG JE SAYA NAK EMOTIONAL. DI LUAR SAYA TAK SUKA EMOTIONAL. FAHAM KAN.!!! 


KLIK BENDA NI TAK APE. DIBENARKAN DAN AMAT DIALU-ALUKAN. ::



1) OM NOM NOM YOUR WAY THROUGH, AND WIN HTC SMARTPHONES!


2) REDEEM YOUR DISCOUNT TOKENS AT CELCOM GREAT SALE TODAY!
3) ARE YOU AN ADVOCATE, AN INVESTOR, A MANAGER OR A HOPEFUL?

8 comments:

  1. seronok pl baca.
    terus hilang stress.hikhikhihk

    ReplyDelete
  2. baiklah..tal bace pon... -.-

    ReplyDelete
  3. baiklah..tal bace pon... -.-

    :D

    ReplyDelete
  4. de' Elle Norizi :: HAHAHA.. macamana hlang??

    ReplyDelete
  5. amiYo:: baca entri lain ek. hehe

    ReplyDelete
  6. blog mmg sesuai untuk beremosi (ini serius)..relax broooo

    ReplyDelete
  7. silakan emosi bro sebab aku yang membaca pun tutur teremosi sama :)

    ReplyDelete
  8. Q..wut the rock is cooking?
    knapa nie..xpa2..nnti kita p mkn kat seoul garden..

    ReplyDelete