Monday, 31 January 2011

Serius tak tau nak bagi tajok apa nie..


Vanakam!!!
Padahal nak Chinese New Year aku plak sebok nak bervanakam.
Hahaha.. Gasaklah ko Que. Aku nak bagitaw hang pa semua nih!!!
Pelis pay attention.! Mula-mula pi la vote aku kat cst production tuh.
ni link dia ni.. http://cstproduction.blogspot.com/ .Aku yang number 100.
Kalau rasa entri aku tu best giler sampai kalah Nur Kasih, sila lah vote!

Mula-mula aku nak bagitaw korang la, aku dapat GA dari blog Mistrex.
First GA yang aku dapat tu... Rezeki - rezeki, Alhamdulillah.

Ni yang aku malas nak hapdet blog ni.. 
Asal hapdet ja, mulalah mata mengantuk.
Mulut lak menguap seluas-luas mulut Jaclyn Badak sumbu.
Idea semua lari lintang pukang cam kena kejar hantu..

Apa yang aku mau cer citer cer citer kat korang ek!!?>!
Haaa..baru ingat. Besok aku dah tak online taw.
Sampai hari Jumaat minggu depan. Aku pon mau balik kampong gak...
nanti dah tak bleh online kat kampong halaman terchenta taw!!
Macamana nak mengonline, channel radio era, suria, sinar, hotfm pun takdak.
haiyyaaa..

p/s:: nanti jenguk-jenguk la blog aku. Ada jugak keluar entri dari aku lam cuti.
Aku buat sechedule untuk posting. So , get ready! hahha.



12 comments:

  1. dah la tu wan..UPM cuti kan? gi balik kampung...hehe

    ReplyDelete
  2. gewd luck n selamat mandi sungai der.. :)

    ReplyDelete
  3. org sumer nak balik kampung, saya plak nak blik KL..winduuu sama famili...

    ReplyDelete
  4. ramainya yg nak blk kampung....hu3..

    ReplyDelete
  5. tomatokering :):: selamat bercuti di kampung!!! huu

    ReplyDelete
  6. eqbalzack:: cuti sat ja. hahaha.. mau cuti lama2..

    ReplyDelete
  7. amier azrul alias:: op kos.. haha

    ReplyDelete
  8. hysman:: dah tak hengat jalan nak ke sungai. haah

    ReplyDelete
  9. CintaZulaikha:: suruh laa famili dtg KL.

    ReplyDelete
  10. azzey:: hahaha..cuti biasa laa..

    ReplyDelete