Tuesday, 4 January 2011

Minggu Pertama Kuliah Aku Dah Demam -_-"

Assalamualaikum semua. Minggu ni minggu yang paling tak betul!! Semua budak-budak UPM terkejut beruk dengan perubahan sistem pendaftaran kursus yang baru. Tapi bagi aku sistem ni lagi bagus dari sistem yang lepas. Walaupun bila bukak sistem ni terus terkantoi CGPA ngn member-member, aku tetap nak puji yang sistem ni lagi bertaraf antarabangsa. Hahaha.. Malas laa nak cakap  lebih-lebihkan.. Semester ni paling huru hara laa jawabnya masa nak key in subjek untuk subjek matematik yang elektif. Aku tahun ni dah final sem, so, masa cuti sem ni sedikit keliru sama ada nak ambik latihan industri a.k.a praktikal atau tak mau ambik. Kalau tak ambik praktikal, aku kena ambik 2 subjek elektif lagi. Yang penting semester ni aku ada lebihan kredit. Hohoho.. sebelum ni jam kredit sempoi je 18. Tiba-tiba semester ni 24. Giler weh.

Ni subjek-subjek yang aku dah daftar, memang kebanyakannya subjek Matematik gunaan. 
PROJEK ILMIAH TAHUN AKHIR http://matcuoi.com
PENGENALAN KEPADA PENYELIDIKAN OPERASI http://matcuoi.com
TAJUK PILIHAN DALAM ANALISIS BERANGKA  http://matcuoi.com
TEORI PENGHAMPIRAN http://matcuoi.com
ANALISIS NYATA -_-" http://matcuoi.com
 BAHASA ARAB 1 http://matcuoi.com
LATIHAN INDUSTRI http://matcuoi.com


Disebabkan minggu ni terlalu pening dengan subjek-subjek yang masih tak dapat nak key in, kena cepat-cepat settlekan lebihan kredit, surat praktikal, resume, print nota, print result,  rayuan untuk bukak kuota untuk subjek yang kelas penuh, keje-keje mtm, design tu design ni, program Adobe Photoshop, sijil & fail Bengkel Fotografi, meeting Sekretariat, jadi Bendahari untuk program Puding dan banyak lagi menyebabkan hari ni aku dah demam. Tekak sakit.!! Perita betul kalau dah sakit tekak ni. Kena bersedia mental dan fizikal!!!http://matcuoi.com

aktiviti shopping dan merayau-rayau akan dilimitkan mulai minggu depan. http://matcuoi.com

9 comments:

  1. wah wah
    amik bahasa arab jugak rupenyee
    (:

    ReplyDelete
  2. wehhh byk tu 24...
    hang x cukup jam kredit ka sampai 24 ambik???.. makan la panadol ya jangan jadi perhiasan jee panadol tu

    ReplyDelete
  3. ko minat arab eh? mantop!~ haha

    ReplyDelete
  4. Anisa Hang Tuah:: bahasa arab.. rindu nk belajaq lagi..

    ReplyDelete
  5. hamihemo:: nnti akan didrop jua...

    ReplyDelete
  6. kembatolo™:: tapi xlaa sehebat ko... haha

    ReplyDelete
  7. amek 24 kredit? banyaknya...all the best ya... ^_^

    ReplyDelete
  8. gler..mantap kot 24 jam kdit..errm xthan ayat yg menyatakan limit tuk merayau rayau..ha3.jom pekena maggie sup..

    ReplyDelete