Monday, 24 January 2011

Malam Tautan Kasih Alumni Kolej Keenam 2010/2011

Program Malam Tautan Kasih Alumni Kolej Keenam ini telah diadakan pada 22 Januari 2011 bertempat di Dewan Sri Pulasan, Kolej Keenam, Universiti Putra Malaysia. Terima kasih yang tidak terhingga kepada para alumni yang sudi hadir walaupun sibuk dengan kerjaya masing-masing. Banyak perkongsian yang telah dibuat dan organisasi alumni Kolej Keenam telah diperbaharui. Ada yang sudah berkahwin dan ada anak, ada yang baru berkahwin, ada yang bakal berkahwin, ada yang bakal bertunang, ada yang teman tapi mesra, dan ada yang single lagi. Sesi bergossip bersama MTM-MTM lama juga tak lupa.. Huhuhu.. Dan pesanan untuk diriku ini yang bakal jadi alumni pada akhir semester ini, kalau ada majlis ni, sila-sila lah datang ek!! Hehehehe...!

Para alumni yang telah hadir dan menyerikan program. Thanks guys!! 

Sesi perbincangan dan perkongsian.. 


Tak lupa muka tuan blog dan kawan-kawan nya yang menyebok!! 

Yang bertudung biru adalah Pengarah Program, Liyana!!! Meletop ucapan  Lia malam tu weh!!!

Budak-budak yang bajet hensem dan cantek!!! Piiiiiiiiiiiiirahhhhh...!!! :)

6 comments:

  1. salam pict2 yg diambil tu sharp nice lor..;)


    follow here~

    ReplyDelete
  2. bro,kem slm yg tudung biru 2 bleh?hahaha..cun ahh..

    ReplyDelete
  3. seronok zaman jadi gengster klas dulu

    ReplyDelete
  4. sangat suka dgn alumni..tak tau apsal..

    ReplyDelete
  5. giler wehhh hang ni rajin tol bab2 aktiviti cmni...kalo aktiviti aku la g kuar ngorat awek2 UPM....hehehe

    ReplyDelete
  6. gambar ni cantik sbb saya pandai amik atau sbb awak yg pandai edit???????

    ReplyDelete