Friday, 14 January 2011

Komik lawak kisah anak yang menyuruh isteri sampaikan kemenangan Bola Sepak kepada bonda tercinta.

Hari ni dah gelak blom?? Kalau belum bolehlah menggelakkan diri anda dengan membaca komik di bawah ni. Aku jumpa komik ni kat fesbuk kawan kepada kawan aku. Aku terus ambik. Tapi tak mintak izin pun sebab aku pun xjadi friend dia. Hahaha.. Korang dah tau ke pasal komik ni?? Kalau semua orang dah tahu, al-maknanya akulah orang yang paling last taw pasal komik lucu giler ni. Masa baca benda ni, ketawa laa jugak terkekek-kekek bila meggambarkan skrip yg diorang tulis tu. Aceli benda ni iklan produk Hai-o. Tapi sebab terlampau kreatif, diorang jadikan komik plak... Layan je laa.. Hahaha..
Lucu or tak lucu, korang wajib kena gelak jugak!!!!










p/s::motif mak dia tidur awal malam tu kemudian tak tengok bola.
Motif mak dia ni kaki bola n kipas susah mati jugak.
Motif mak dia nak wat kenduri atas kemenangan team Kelantan tu.

Agak-agak mak cik ni dah tahu blog yg Malaysia dah menang Piala Suzuki AFF.?!
Harap-harap anak ngn menantu dia dah bagitau.. 

Nak tau dengan lebih lanjut pasal produk HAI-O ni, sila la ke:

15 comments:

  1. hahaha...selalu je nampak iklan ni..perlu ke buat motif macam tu?
    kesian mak cik tu...

    ReplyDelete
  2. hahaha...selalu je nampak iklan ni..perlu ke buat motif macam tu?
    kesian mak cik tu...

    ReplyDelete
  3. Fatihah:: Tao tak pe.. hehe.. tapi makcik tu femes kan skrg!!

    ReplyDelete
  4. hahaha..

    lawak jer..

    tak pnah tgok plak iklan nie.. hehe

    ReplyDelete
  5. kahkahkah ! rancak gile komik manusia ni . pandai lak relate hairuddin omar dengan hai-o . hahahak .

    ReplyDelete
  6. SyahmiFikri:: Iklan ni pernah femes di suatu ketika dahulu tao..

    ReplyDelete
  7. Encik Tikus:: lu kenal ke makcik tu?

    ReplyDelete
  8. Nadhirah-chan:: hahaha... mantapkan diorang mereka benda alah ni semua.!

    ReplyDelete
  9. dah penah tgk dah lawak nih..
    rasanya mcm dah lama dah kot~
    msa klntn mng ngan n9~
    tp seyes lwk, ;))

    ReplyDelete
  10. ihhhh tolong ko jgn wat naya neh ;p

    ReplyDelete
  11. haha . .
    bukan kamu saja yang last .
    nelly pun baru tahu ,.
    haha

    kreatif tu !

    ReplyDelete
  12. hahahah..kalaka la...tah pape mak die tu..hai-o tak leh tahan tuu

    ReplyDelete