Thursday, 13 January 2011

Jom kenal blogger-blogger yang merupakan kawan-kawan saya. Sesungguhnya mereka semua cantik-cantik dan hensem!!!

gambar tuan belog iaitu saya.

Entri kali ini agak berbeza sedikit taw. Ini adalah edisi untuk promote blog kengkawan. Naseb laa korang nanti aku kutuk habis-habisan ek. Aku ni poyo je nak promote blog orang, macam laa blog aku ni dah fofular!!!~ Please laa... tak kesah pun popular or tak. Yang penting aku puas hati ada blog macam ni. Tak gitu uolls.. hahaha... Mulalah nak meniang repek.. Okeh, aku buat ni untuk orang-orang yang mintak jew taw.. Yang tak mintak aku tak buat.. Manala taw uolls tak bagi plak kan.. Hahaha.. Tak pasal-pasal aku kena tapak kasut kat pipi laks.. Pastu, aku harap entri ni berbalas balik laa hendaknya. Hahaha... -_-"

Okeh, kita mlakan dengan blogger yang pertama.
sila klik Dylla Fadzil's
Sebelum klik tu baca laa dulu entri ni sampai habis ek..


Tooo diaa... Pic ni aku ambik kat blog dia. Hahaha.. Korang rasa pic ni dia potoshop ke?? Aku pun tak tao.. Hahaha.. fresh dari kamera la ni kan Dylla.. Hahaha.. Beliau ni aku kenal masa kat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang (KMPP).. Satu praktikum ngn aku.. Yang aku tau, beliau merupakan anak tunggal yang mempunyai konflik dengan jiran dia. Hahaha.. I tak tao jiran dia nama apa. Yang penting jiran dia tu seems a busy body woman kot.. haha.. Of koz kalau tengok dari hidong dia yang kembang pon dah tao dia ni anak manja kan.. Hahah.. Mana tak nye, nak pi tandas pon ajak dia punya Mom *yelaa takkan ajak mom jiran dia plakkan. I ingat tandas dia duduk kat luar rumah. Motif sangat kalau betul-betul tandas u kat luar rumah nanti ramai orang pi mengintai u ok. Haha.. sangat laa overpenakut u nih... About blog dia yang very da pinky tu, aku memang suka baca entri-entri dia yang kadang-kadang lawak superbodoh membuatkan aku gelak sorang-sorang. Hahahhaa.. pastu byak upload gmbar. pastu kadang-kadang aku pon tak paham apa yang dia tulis. Hahaha.. Okey, korang nnti akan dpt tengok header blog dia yang cantek tu. 

Peserta kedua pula tidak kurang hebatnya juga..
Mempersembahkan Dinding Puding. Beliau adalah perempuan.


Nama betul dan sebenar-benar beliau adalah Tuan Puteri Aminah Megat Ibrahim. eh, Megat Ibrahim or Megat Salleh ek?? Lupa plak.. Tapi yang penting bukan Megat Ayoub.. Budak ni junior aku kat Kolej Keenam. Ambik Kos Bacelor Sains Teknologi Makanan. So, jgan pelik laa kalau dalam almari dia penuh ngn makanan tao. Bukan untuk makan pun.. Untuk wat kajian katanya... Hahaah.. Kalau masuk belog dia jangan plak korang terkejut bila mendengar lagu yang dipasang. Bersiap sedia, mental dan fizikal ek. Si Puding ni asyik tengok muka aku je mesti nak ajak pi tengok wayang. Hello... u nampak muka i macam Brad Pitt panggung wayang ke?? Tapi sampai ke sudahnya tak pernah tengok wayang ngn aku. Sebab time nak pergi je dia tak jadi plak. Idola dia adalah Aizat yang nyanyi lagu Pergi tu. Aku pun tak tao tang mana yang dia minat kat Aizat tu. Nak cakap hensem, aku lagi hensem berkali-kali ganda. Mungkin suara kot.. Suara Aizat??? Emmm....bagi aku, boleh laaa..! Suara aku?? Hmmmm... boleh blaaa... Haha..! Aku malu okeh nak menyanyi. Aku suka nyanyi time bawak moto je. Sebab suara aku akan best bila nyanyi atas moto time di jalan raya.. Iaitu ketika itu, bunyi moto, bas, kereta yang agak kuat itu melunakkan lagi suara aku..

Peserta yang terakhir  terjatoh menjunam kepada...
Peserta lelaki yang tunggal..


Sila jangan tanya aku kenapa coco crunch. Suka hati die la nak letak coco crunch ke, snow flakes ke, mayonis ke, roti gardinea butterscotch ke.. tu kan blog dia. Hahaha.. Bukan blog aku. Dialu-alukan korang semua pergi ke blog dia dan melihat siapakah bloglist di situ. Semestinya aku. Sebab hari tu aku adjust blog dia sket.. So, alang-alang aku letak laa blog aku di situ. Hebatkan aku mencari publisitinurhaliza. Hari tu dia berguru ngn aku pasal blog. Padahal dia tak tau yang aku ni ajar dia ajaran yang sesat. Hahaha.. Sebab blog aku ni pun aku maen hentam jew. Hahaha.. Semoga dia dapat ikut segala ilmu-ilmu putih yang aku ajar itu.. Hahaha... Tu je nak bagitao. Hahaha..

p/s: Sila-silakan menjenguk blog-blog mereka ini. Kalau rajen follow jew.. Hahaha.. Bagi komen-komen bernas sket kat entri-entri hebat diorang ni. OK ek.. Selamat Maju Jaya.
Jom klik di sini untuk kesihatan yang baik dan juga di sini untuk shopping online yg murah.. Hahaha... Take Care >_<

6 comments:

  1. wah . .
    memang cantik2 dan hnsem2

    =)

    ReplyDelete
  2. Que cantik la blog ko ni..ajar la cam mana nak buat loyout cam ni..

    giliran aq bila lak..haha

    ReplyDelete
  3. lawa header ko weh..
    aku suka.. hehe

    ReplyDelete
  4. ah-haaa. :P likeeee :)

    picture x edit guna photoshop sbb lappy i xda tu. i edit contra ja sebab nak bg color terang sikit. al maklumlah pic dr phone ja tu ;P


    ahaha, i tulis mcm cara percakapan i. tp diringkaskan, sebab tu kdg2 u x berapa nak faham kot. mati nk type pjg2 hehe.

    thanks :)

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhhhh
    uhuhu...tq abg q
    t tgok wyang k
    abg q blnje..hehe

    ReplyDelete
  6. Si nemo bulat tu minat band hujan ke?
    Siap gmbr dgn baju hujan lagik..
    Haha..
    Btw, semua mmg cantik2+hensem2..
    Kirim slm ek..

    ReplyDelete