Wednesday, 5 January 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway



Klik SAYA SUKA DAPAT PENDRIVE FREE untuk ke giveaway link.
*pendrive ni KakNa yang belikan time aku form 5. Terima kasih Kak Na.

Akhirnya aku join jugak giveaway pendrive ini.. Hahaha.. Semalam teringat jugak nak attach kat entri Cara untuk tak mao bagi pendrive hilang. Tapi terlupa nak buat. Hahaha.. Pastu aku gak mau ucapkan jutaan terimakaseh kepada IqbalHakimi dan MamaKembar3 kerana sudi mengetag empunya diri ini yang hensem ini. Aku nak mengaku sekarang memang aku tak dak pendrive (yang hak milik sendiri). Oleh itu, bagi la kat aku wahai penganjur. Haha. Sekarang aku ngah guna pendrive senior aku (Abg Zul) yang aku mintak kat dia. Dia dah grad da.. Motif dia nak dtg ambik pendrive ni semata-mata!!? Oleh itu aku pun mintak laa ngan dia pendrive ni. Selebihnya aku guna hard disk yang aku beli kt lowyat 500GB. Kat dalam ni aku simpan banyak giler drama Korea. Bercakap pasal drama Korea, tadi lecturer aku duk promote Drama Korea lam kelas okeh. Hahaha.. Lawak giler. Lepas kelas aku gi bilik dia kat Jabatan Matematik coz nak ambik nota dengan menggunakan pendrive yang abang Zul bagi ini. Sebelum tu aku dah check nota kat www.lms.upm.edu.my. Memang confirm takde. Tapi Dr cakap ada. Padahal aku baru je tengok kat laman web tu. -__-". Dr tak mau bagi jugak. Kenape ek???! Saya bukannya nak ambik dari pendrive Dr., saya guna pendrive saya. Maybe Dr., tu baca entri aku yang aku cakap aku simpan banyak virus kat dalam pendrive tu kot. Rilex lar Dr.,!! Dr., kan ada antivirus yang baekkk punyer!!! Tak gitu?? Oleh yang demikian, saya akan dapatkan jugak nota yang Dr., bagi online tu. Saya juga akan siapkan dengan segera assignment yang Dr., bagi tadi. OMG!!! Peace.. 

P/s:: Lari topik x??? Harap x lari. Hahaha...

Butiran serba sedikit bekenaan dengan hadiah:-

##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu..  (Naseb laa dapat or tak!!)
4 orang yang saya mau tag:

6 comments:

  1. singgah sini jap......masih lagi pasal isu pandrive ea...hahaha

    ReplyDelete
  2. panjang lebar btol yer GA ni....

    Blogger yang ber'Video-Blogging

    Salam Blogwalking sini yer....

    ReplyDelete
  3. Que cam mana nak delate blog yg kita follow..sebab max blog kita boleh follow 300 aq x boleh follow blog org ni..cam mana nak buat??

    ReplyDelete
  4. ~boy @ Mr. K~:: yang ni versi giveaway. hahaha

    ReplyDelete