Monday, 17 January 2011

Happy Birthday untuk P n D dari Q.


Selamat Hari Lahir yang ke 22 (17 Januari 1989) untuk Syafiqah. Aku still 21 lagi ek. Hahaha.. Ko tahu tak, ko lah kosmet perempuan yang paling awal mengorat tegur aku masa first year. Konon nak suruh aku fotostat exercise dari buku calculus yang tebal gila tu. Hahaha..  Cehh.. mula-mula aku fotostat, lama-lama aku dah malas fotostat. Hahaha.. 

Sangat sedihkan kita ni, dahlah kosmet, tapi terpisah jauh disebabkan kolej-kolej yang berbeza. Setahun lebih jugaklah kita tak berkenalan. Tup-tup semester lepas, masa kita wat study grup sama-sama, kita baru sempat bekenalan. Tu pun aku ngn Iskandar je yang join kan. Yang lain semua study sendiri-sendiri. Kami baek kan. Hahaha.. Kami tak sombong kan. Cuma dulu jual mahal sket. Hahaha.. Bertuah tak dapat kawan cam aku??? hahaha.. Boleh keluar gambar hang kat blog. Hahaha.. Apa lagi ek nak cakap pasal ko.?! Weh, selain Math, apa lagi yang ko suka??? Tak boring ke ngadap math hari-hari?? Serius aku sangat boring weh.. Haaa.. aku tau selain math ko suka mimo kan. Hehehe.. Thanks sebab sudi promote ko nyer mimo tu and belikan kat aku. Nanti aku nak bagi kat Mak aku. Mesti dia suka.. 

Ko tahu tak apa pandangan aku kat ko dulu. Ikhlas aku cakap, aku tengok ko ni sangat laa pelajar yang super duper rajen giler. Senang aku kata skema la.. Tak salah kan jadi skema. Aku nak skema jugak weh.. Tapi takleh. Hahaha.. Nak tanya, ko pernah tak ngantuk dalam kelas??? Hahaha.. Last sekali aku nak mintak maaf kat ko kalau aku pernah wat salah silap or termenyinggung hati ko.  0 - 0 ek. 

Edisi Khas:: HAPPY BELATED BIRHTDAY to ADILA


Kepada Nor Adila Binti Ahmad, selamat hari lahir ke 22 (13 Januari 1989). Sorry baru wish di blog. Tapi aku dah wish kat hang awal-awal kan. Hahaha.. Wei.. apa dah nak cakap kat hang ni. Dah lupa da.. Jap nak remember balik. Ermm... Wei Dila, nak mintak maaf kat hang sebab kadang-kadang bila hang ngn kawan hang yang comel tu (Yana Nabila) ajak aku keluar lepak-lepak and overnite tapi aku selalu tak leh ikot. Hang taw ja laa aku ni kan. 

Aceli memang nak ikot sangat-sangat, tapi kekangan masa, lepas tu aku ni jenis yang tak leh kalau tak tidor malam. Satgi kalau tak tidur takot terponteng kelas. Hang tau je laa aku ni kan kedatangan selalu full. Hahaha.. Tenkiu jugak kadang-kadang bila aku tak mai kelas tup-tup dah ada orang sign kan walaupun aku tak suruh. Haha.. Korang memang expert laa bab-bab tiru sign kawan-kawan ni kan. Huhu.. Weh, aceli aku segan kadang-kadang nak keluar ngn hang pa semua. Tak tao kenapa. Still malu-malu di situ. Hahaha.. Kadang-kadang aku terfikir, korang ni selesa ke tak kalau aku join sama. Terasa kekok di situ. Well you know me, aku wat-wat cool je la depan korang semua. Hahaha.. Hebat tak aku??? Gentleman kan. 

Weh, bila nak pi Seoul Garden ni?? Hahaha.. Rancang punya laa gempak, last-last tak jadi gak. Melaka pun sama. Weh, apa lagi ek nak kutuk pasal hang ni. Weh, hang tao tak hang ni macam mak nenek. Suka giler becerita. Haha.. Aku ni plak jenis yang suka mendengar cerita. Kalau lucu aku gelak la.. Kalau tak lucu dan tak paham pun kadang-kadang aku gelak sebab time tu Cik Mimi pun duk gelak sakan gak. Hahaha.. Kadang - kadang aku baca blog hang dan aku baca status hang kat fb. Aku tak paham apa yang hang tulis. Pastu aku biar je la camtu. Malas nak like or nak komen. Haha.. tak tao nak komen apa sebab tak paham. Hahaha.. Weh, nuffnang hang dah dapat berapa?? Hahaa.. 

Last sekali aku nak ucapkan Selamat Berbahagia kepada hang ngn En Megi. Jaga dia leklok. Jangan biarkan maknyah mengurat dia lagi. Hahaha.. Jangan gadoh-gadoh selalu. Jangan cepat tacing-tacing. Besa laa orang bercinta memang banyak makan hati kan. *ceh, jadi Dr.  Love plak aku nih!! Semoga sampai ke jinjang pelamin. Nanti kalau tak sampai susah plak kena cari yang lain. Hoho... Harap-harap sampai laa.. Huhu.. Okey lah, banyak plak aku membebel nih. Tata...~

5 comments:

  1. hahahaha...mula2 aku nak gelak sbb aku tersangt suka sbb hg bwt entry nie...tengkiu2 enchek Q..haha...sanggup hg kata aku mak nenek..pngl la aku pengtipu lara ka, eh penglipur lara ka...haha...okeh lepas nie hg kena kuaq lagi ngn kami okeh..kalo kami x ska kuaq ngn hg, buat apa aku ajak kuaq..kan3...haa tq doa kan aku dan enchek megi..haha..bila tatao nak kawen..(gatai2..)

    wei..seoul garden...selasa la...aku da kempunan terok nie...

    aku mmng suka ckp bertapis dan metafora la katakan..smpai hg xleh fhm..kalo xfhm hg iya kan ja..haha...lagipun kalo aku buat lawak hg bukan gelak sbb aku buat lawak, hg gelak sbb lawak dengaq mim gelak kan...hahaha

    mmpos aku kena pelangkong stgi...
    okeh weh..tengkiu utk entry nie...aku suka kawan ngn hg...kita kena kawan smpai bila2 tao...ini adalah arahan..haha

    toche sifu...

    ReplyDelete
  2. nyonya penang:: gila panjang nyer komen .. dah boleh wat entri lain kt blog ko nih.. khas untuk aku ja.. haha

    ReplyDelete
  3. hahaahh tau tak pe buat la entry "coment enrty si Que"hahah

    Que nanti yang aq punya jangan buat2 lupa lak...x adil nanti aq nak tuntut gak..(buat muka x malu)

    ReplyDelete
  4. time kasih sebab sudi singgah
    jemput la datang lagi
    ^___________________^

    http://ijatasni.blogspot.com

    ReplyDelete