Sunday, 16 January 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Kalau anda tak reti nak tekan kat gambar, boleh je klik di sini.



Gambar ni sebenarnya di Taman Botani, Putrajaya. Idea untuk mengambil gambar sedemikian rupa menunjuk punggung bagai adalah idea aku. Ala-ala trademark jangan pandang punggung belakang versi terdampar di tiang lampu. Tu je la nak cakap. Perut lapar giler, tak tao nak tulis ape dahh.. Oh ya, tentang RM100 tu, kalau aku dapat time ni, aku nak gi dinner di Seoul Garden RM32.00 (student price), tengok wayang 3D RM20.00, beli popcorn set combo A RM10.00, beli baju sehelai RM30.00. On the way nak balik tu singgah di petronas beli Roti Gardenia Butterscotch RM4.00. Tak perlu bimbang untuk tambang pengangkutan, aku pergi ke sana naek motor je. So satu lagi untuk isi minyak RM4.00. So total up semua RM100.00

Kat sini saya mau tag::

Tarikh tutup penyertaan :: 1 Mac 2011

12 comments:

  1. semoga berjaya! :)

    http://gedungrasa.blogspot.com/2011/01/pertandingan-apa-itu-kitar-semula.html

    ReplyDelete
  2. jangan pandang belakang :) good luck!

    ReplyDelete
  3. wow! cun beb.bontot sape tu?haha

    ReplyDelete
  4. nelly :: nice pic... good looking model. hahaa

    ReplyDelete
  5. khairunnisa ♥:: don't look back ok.. hehe..

    ReplyDelete
  6. amier azrul :: baru je nk bagitao kt mg, mg dah tao dah.. haha..

    ReplyDelete
  7. wah siap detailed plan lagi apa nak beli hehehe. btw, thanks tag mama & good luck!

    ReplyDelete