Tuesday, 11 January 2011

'Contest Into The Mirror'



Korang pernah ambik gambar korang dalam cermin sampai nampak jari jemari kaki korang?? Korang pernah ke?? Tak pernah kan.?!! Aku pernah. 

Korang pernah ke time nak ambik gambar, orang yang korang tak kenal pun sebok je nak posing dalam gambar korang, sedangkan korang tu bukannya artis pon??!
Korang pernah ke?? Tak pernah kan..?!! Aku pernah.

Korang sanggup tak ambik gambar dalam kedai kat shopping mall bila anda melihat satu cermin besar kat dalam kedai tu??? 
Korang pernah ke?? Tak pernah kan..?!! Aku pernah.

Korang pernah tak masuk kedai kasut perempuan untuk mengambil gambar sedangkan anda lelaki,??!
Korang pernah ke?? Tak pernah kan!! Aku pernah!!

Korang pernah tak pura-pura nak beli kasut untuk makwe, sedangkan korang pun takde makwe, sebab dalam kedai tu ada cermin besar, then time anda suruh promoter yg anda buli tu ambik kasut yang anda nak tengok, anda terus snap gambar kemudian lari.!!
Korang pernah ke?? Tak pernah kan!! Aku pernah..!

Korang pernah tak menang kontes ambik gambar time duk depan cermin??!
Korang pernah ke?? Tak pernah kan!! Aku pun tak pernah...!! Aku harap lepas ni aku akan pernah. Hahaha... Kepada penganjur, plzzz pernahkan saya!!! :) Hehehe..
Sekian.

Saya mahu tag kepada mereka yang tak pernah masuk lagi. 

5 comments:

  1. tuan tanah datang walau terlambat.
    thanx for join. gud luck ye (^_^)

    p/s: haha.nice story :)

    ReplyDelete
  2. hifazphat :: tq..so bleh menang x? haha

    ReplyDelete
  3. wan, abg 'shy' nak ucap terima kasih coz undi abg 'shy' ni...

    kalau menang abg eq belanja teh tarik kat cafe UPM..hehe

    ReplyDelete