Tuesday, 18 January 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

Klik gambar untuk ke kontes.


Agak-agak blog aku ni menawan tak?? cehhhh.. menakotkan ade laa.. Aku pun dah habes idea macamana nak hias blog aku nih. Yang penting aku suka blog yang warna putih. Sebab nampak suci murni seikhlas hati tuan blog tersebut. Hahaha.. Sila terjun bangunan KLCC jika meluat dengar statement hot aku tu. keh keh keh..  Weh, aku taktao nak tag sape!! memandangkan hadiah-hadiahnya barang-barang perempuan, aku nak tag perempuan je la ek. Sebab kalau tag laki-laki pun bukannya korang pakai dress tu!! Kalau aku menang aku kena bagi kat akak-akak aku la nampaknya. Kepada WanZakiah dan WanShila, sila berdoa saya menang eks...


5 orang yang bakal dapat dress baru.


Syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

4 comments:

  1. kembatolo™:: ko nak wat per?? mau pakai..?

    ReplyDelete
  2. nasib baik ko x tag aq..blog aku cam hutan belantara x kan menang punya

    ReplyDelete