Saturday, 4 December 2010

Sudah dapat Hadiah Contest!


Salam guys. Ingat tak dulu saya pernah menang saguhati contest Makan, makan, makan??? Saya dah dapat hadiah yang Lady Sharpshouter bagi. Baju t-shirt bebb... Bangga gua weh.. Baju tu memang sedap dan selesa dipakai. Kain pun berkualiti tinggi. So kalau anda mau buat baju dgn design sendiri, apa lagi pergi je print kat t-shirt studio. Berbaloi-baloi... Hahahaa... Thanks kat pihak penganjur dan penaja di atas hadiah yang lumayan ini. Nanti ada contest habaq lagi ya! =)
 http://matcuoi.com


model t-shirt studio yang telah tidak diiktiraf.. hahaha..

3 comments:

  1. haha..model hot gtu..ada style lah.. =D

    ReplyDelete
  2. Hahahaha.. mngarut ja.. hoohoho...

    ReplyDelete
  3. buleh amik jd model t-studio nih. haha. tq buat entry :)

    ReplyDelete