Tuesday, 28 December 2010

Padan muka sebab nak sangat tunjuk terror kat budak-budak!!!

Adoooii.. penat laa..mata kuyu je...lenguh semuaa badan. Tolong sesape yang mau urut memang dialu-alukan.. Hari ni memang bad day untuk aku. Nanti aku cakap kat next entri. Serius merana jiwa. Hahaha.. Lawak pun ade. Malam tadi aku ala-ala buat usrah bersama-sama budak-budak tu. Aku konon-kononnya jadi ustaz laa.. Macam Imam Muda Asyraf gitu. Tak leh blah btol. Hahaha... Weh, aku ada hot story morry pasal budak-budak nih.. Aku ngn beberapa fasilitator lain ada laa mengajar diorang pasal syarat-syarat wajib solat dan juga syarat-syarat sah solat. Lepas tu ada laa sentuh pasal bebas dari segala najis. Pastu aku ni plak duk gatai mulut menanya kat budak-budak tu sebab nak tunjukkan abang fasi ni terror gilow lah. Diorang aceli dak2 sekolah rendah. yang suka tanya budak darjah tiga.. Hahaha.. Aku tanya macam ni.


Aku: Tahu tak najis tu apa??
Diorang: Tahu....
Aku: Najis ada berapa jenis??
Diorang: Tiga.
.
.
.
.
bla..bla..bla...
Lepas tu kitaorang masuk plak pasal hadas.
Aku: Tahu tak hadas besar tu apa??
Diorang: TAHIIKKKKK!!! confident weh diorang jawab.
Aku: (dengan sopan santunnya) Adik.. hadas besar tu bukan tahik, kalau buang air besar tu barulah tahik. haha.. (agak-agak senonoh tak jawab mcam ni..)
Diorang: Habis tu hadas besar tu apa??
Aku ngn fasi lain: Hadas besar tu bila kita keluar air mani...bla bla blaa..
Diorang: Air mani tu apa???
Kitaorang: @#$EDf353$#@#^&!!! (just explain gitu-gitu je)


p/s:: adik, nanti balik tanya ayah ek!!! Hommaigoddd....Matilah lah kalau parents diorang tanya belajar apa kat kem, pastu diorang jawab belajar pasal air mani... Mujur tak terlepas cakap, nanti adik search kat internet. Haiyyooooo... -_-"

7 comments:

  1. hahaha...tula..budak2..mmg mcm tue sume die nak tanya..mcm astro..mcm2 soklan..

    ReplyDelete
  2. budak tak sampai umo ko dah ajar..?
    hahahaha.. =D

    ReplyDelete
  3. ni sapa anak saya ni pasal hadas besaq...

    Abg Que ayah....

    hahaha mati ko Que

    ReplyDelete
  4. HAHA.. parah jugak tuu kalaw nak jawab.. huhu..

    ReplyDelete
  5. jawab tag ni http://hamihemo.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

    ReplyDelete