Monday, 6 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


Oyeahhh...Mama Kembar 3 buat 1st giveaway laa... Rugi kalau tak masuk.. Kot-kot menang bleh dapat telekung. Nanti bleh hadiahkan kt my Mom yang baru balik dari Mekah tu. Hehehe.. Oh ya, saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada Mama Kembar 3 sebab sudi tag saya sebagai antara orang yang pertama untuk join giveaway ini. Hehehe.. Bangga tao sat.. Hohoho.. Oleh yang demikian, maybe berpotensi untuk memenangi hadiah-hadiah tersebut kot.. Hahaha *perasan giler weh!!.  Korang pun mai laa join sekali memeriahkan giveaway Mama ni.. Syarat-syarat dia sangat laa mudah. Tak perlu lah nak terjun lombong, masuk longkang, buat larian marathon segala tuh.. Syarat-syarat dia hanya di hujung jari anda. Huhu. Hadiah dia pun bukan main lumayan lagi weh... Korang berani bagi hadiah macam ni?? tau tak hadiah dia apa??? Nah ni dia.. Victoria's Secret & Telekung Travel. Klik sini untuk ke giveaway Mama Kembar 3.

Syarat-syaratnya:
  1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.
  2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! 
  3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".
  4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korangbeserta link nya.
  5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.
  6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.
  7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja olehItsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.
  8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011 
Oleh itu insan-insan yang saya mahu tag adalah seperti:

9 comments:

  1. wahh~ menarik nie.. nnti sy join yea.. :D

    ReplyDelete
  2. Que cam mana nak tukar pic kita kat follower org

    aq dah join contest ni..yang baby ku comel tu belum lagi ..x de gamba daa...

    ReplyDelete
  3. Salam Wan. Thanks sbb sudi join :-)
    Good luck! :-)

    ReplyDelete
  4. nanti follow blog ariff ariffislam.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. tomatokering : silalah sertai... hehehe

    ReplyDelete
  6. Mama Kembar 3:: harap2 mama bagi menang... hehehe

    ReplyDelete