Thursday, 2 December 2010

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!


Salam... Nampak tak gambar kat atas tu?? Oyeahhh...giveaway lagi.. Hari tu join tapi kalah.. Hari ni join harap-harap berhasil lah.. Ini adalah giveaway pertama selepas renovate blog ni.. Hahaha.. Oleh yang demikian, tanpa membuang masa saya dengan ini ingin mengucapkan terima kasih kepada MamaKembarTiga sebab mengetag saya untuk join giveaway ini. Dengan ini saya mahu tag kepada Cik Hasfalini Hasnan, Incik Hamizam dan Cik Nadia Adnan. Kamu semua wajib buat okeh~! tarikh tutup 30 Disember 2010. Hahah.. Sempat lagi mau join kalau korang bizi time ni.. Hadiah semestinya malatop okeh!!! Saya adalah follower yang ke 197 kepada empunya giveaway ini iaitu:- 

2 comments: