Friday, 24 December 2010

Kim Yoo Jin @ After School


Hye korang!!! Entri kali ni pasal Drama Korea lagi. Nak promote citer You Are beautiful @ He's Beautiful. Citer ni sekarang tgh hot main kat 8TV. Tapi aku dah tengok habis daa... Semuanya ada 16 episod. Sekarang ni bukan nak bercerita pasal sinopsis cerita ni, (kalau nak tahu jugak sinopsis boleh klik ini) tapi aku nak cerita pasal salah seorang pelakon pembantu dalam cerita ini iaitu Kim Yoo Jin @ UEE. Lihat, betapa bulatnya mata perempuan ni sebulat mukanya. huhuhu.. Yoo Jin ni pun berlakon jugak dalam drama My Girlfriend is a Gumiho. Tapi hanya beberapa scene sahaja. huhuhu.. Kalau uolls nak tahu, beliau ni jugak adalah penyanyi dari kumpulan terkenal kat Korea iaitu After School. Kumpulan ini adalah salah satu penyanyi berkumpulan yang agak femes dengan tarian-tarian yang meletop-letop okkeh.. Tapi aku tak berapa familiar lagu-lagu diorang. Biasa laa kalau korea banyak lagu-lagu yang ala-ala budak tadika gitu.


p/s:: kenapa ni asyik bercerita pasal drama korea  dan pelakon korea je...??? Okeh... nanti ada entri pasal KOREA ok... nak tahu??? tunggu~

4 comments:

  1. ta minat citer korea,,,citer tamil agy best,,hahaha

    ReplyDelete
  2. peminat korea ke???? hihih.. best2

    ReplyDelete
  3. Anuar Al-Ameen :: memang sesuai ngn kulit mung.. hehe

    ReplyDelete