Wednesday, 8 December 2010

Jom jadi stalker Abang Nara @ BeautifulNara

Ni la dia Abang Nara yang gigih itu.. Haha
Kalau sebut aje Beautiful Nara, semua orang terbayangkan gosip-gosip artis kannn... Dan orang yang kuat di belakang tabir beautifulnara tu tak lain tak bukan Abang Nara. Gigihkan dia menyelongkar segala gosip-gosip dan cerita-cerita panas selebriti-selebriti tu semua. Korang sanggup ke buat begitu??? Hahaha... Aku pun tak sanggup. Gossip kat keliling pinggan pun tak larat nak tanggung. Inikan gossip artis. By the way, syabas buat Abang Nara. 
Actually semalam aku tertanya-tanya siapa sebenarnya Abang Nara ni??? Curious sangat nak tahu tu menebal-nebal sebab tak tao nak buat apa dalam gua a.k.a bilik yang bersepah ngn kain baju, tilam, bantal, selimut, dan semua pinggan mangkok bagai nih.. cari kat beutifulnara.com sah-sah la tak jumpa. Semua pasal artis. Tak ade pun pasal tuan belog. Kalau blog aku pasal tuan blog laa yang bersepah. Kalau artis pun pasal Rita Rudaini je. Hahaha...
Then lepas tu aku try la pi tanya sendiri kat laman web sosial Twitter.com. Dengan terkejutnya Abang Nara balas pertanyaan aku weh... Huhu..



owhhh..tak mau jawab ehhh... hahaha

Aku pun godek-godek lagi segala yang berkaitan dengan Abang Nara.. Giler ah... stalker bagai aku nih!!! Syabas sebab aku sangat gigih gila baban... Hahahah... Tak mudah putus asa okeh!!! Dah akhirnya... Selepas klik klik dan baca habis semua benda kat blog abang Nara, akhirnya aku dah jumpa nama dia.. hahaha.. Aceli nak tahu nama je.. hikhikhik..


Okeh, terkantoi di situ.. saya sudah tahu nama beliau adalah: Ahmad Nazuwan. Hahaha.. 
Bagi sesiapa yang mahu mengikuti blog-blog abang Nara, bolehlah ke website-website di bawah ini okehhh::



sekian. terima kasih!!! *p/s::Abang Nara tak marah kan.. Hahaha..

10 comments:

  1. abg nara a.k.a. ahmad nazuman mmg hebat!!

    btw, mai la sggah blog Shark n do comment there~ ;) ade gossip pasl heliza!! hahahah

    ReplyDelete
  2. alamak.
    rahsia sudah terbongkar.
    camner nie.
    hahah.
    thanks a lot ^_^

    ReplyDelete
  3. byknye website

    pengsa nk handle sume

    ReplyDelete
  4. ZWAN SABRI ::I agreed... Dia memang hebat giler2...

    ReplyDelete
  5. HiGHNeSS FiQ:: Ahmad Nazuwan... not Nazuman.. Hehehe...

    ReplyDelete
  6. abangnara :: nak bongkar lagi bnyak nih... tungguuuu.. Nak bergossip pasal abang nara plak.. hehehee... TQVM ek....

    ReplyDelete
  7. Qarl :: Tao xpe.. aku yang seciput ni pun dah xterhapdet.. hahahaaha... tu la pasal dia hebat.. hehehe...

    ReplyDelete