Sunday, 5 December 2010

Fatin 1ST Giveaway..

Oleh kerana abang Que telah mendapat jemputan untuk menyertai power rangers giveaway ini khas dari tuan belog sendiri, dengan itu, dengan besar dan montel hati abang Que menjoin giveaway ini dengan harapan dapat hadiah lah kan.. Takkan tak nak plak.. Sebelum itu kena follow blog Peace of Mind dulu. Abang Que follower yang ke 287.  Warna kesukaan abang Que adalah warna Merah. Dulu pernah bercita-cita ingin menjadi power rangers wane merah, tapi sebab mak tak kasi, so abang Que sambung belajar kt matrikulasi aje.

klik imej untuk ke link giveaway.

1 comment:

  1. ok thanx wan sudi join GA aten.. sesuka ko je ek nk letak komen kat entry lain.. xpela, aten kira valid je entry ni.. btw thnx again sbb buat entry GA ni, actually tak payah buat pun xpe.. =)

    ReplyDelete