Thursday, 23 December 2010

Drama “Prosecutor Princess” semestinya best!!!

Assalamualaikum. Apa khabar?? Hehehe… Nak tulis pasal ek??? Huhu... macam biasalah, kalau dah duk depan laptop mesti hilang semua idea nak menulis… Kalau duk kat dapur, atas bus, tgh shopping baru laa idea duk menari-nari kat dalam kepala hotak ni... Ngadap je laptop terus fill in the blank. Hehehe… Oh... Semalam sangat menyedihkan. Oh mengapakah??? Sedih bila sedang syok-syok tengok drama korea tiba-tiba time episode last, HILANG!!!! MANA EPISOD 16??? Hommaigod.. best weh citer tu… Tajuknya “Prosecutor Princess”. Dulu pun pernah jadi camni time citer Korea juga.. Masa tu tgh tgk citer 18 vs 29… Dua kali kot benda ni jadi... Frust giler takde episode 16.. Cepat sape ade episode ni cepat bagi kat aku… Haishhh…geramnyer… Kalau dah ketagih tengok citer Korea macam ni lah jadinya.. 
Satu kes lagi bila tengok citer Korea takde subtitle!!! haiyoo.. tak paham weh... dua tiga perkataan je tau... tapi tak reti nak mengeja kat sini. Reti sebut je.. Huhu.. Tu laa UPM bukak kos untuk bahasa Korea tak mau masuk.. Sebenarnya bukan tak mau masuk, tapi time nak daftar je tengok-tengok semua kelas dah full. Sangat cepat full sepantas kilat... Kebanyakannya semua yg daftar adalah budak2 Chinese dan kalau Malay pun pompuan je terselit dua tiga orang. Kaum-kaum Adam semua pakat masuk kelas Bahasa Arab sebab nanti kalau baca Quran boleh paham dan lebih menghayati.. baguskan.... ececeh..

Oleh yang demikian, aku mengambil langkah yang bijak untuk menonton episod last citer tu dengan menonton online di www.wat.tv, banyak citer korea kat situ... Lagi satu kat www.maaduu.com. Kalau dulu www.mysoju.com yang femes... tapi haram citer semua tak dapat nak play... Kalau dekat youtube plak satu episod ade laa dalam 8 kerat... Malas nak tgk sikit2.. Hehehe.. Dengan ini, tamatlah sudah cerita Prosecuter Princess. cerita yang agak menarik dan tertarik. Memang lain-dari yang lain citer. Jalan cerita sungguh ku tak sangka.. Huhuhu... Kalau nak baca sinopsis sila la KLIK SINI. OK, Thanks!!!




10 comments:

  1. huhu.. nak try tengok la.. tapi kat mysoju boleh tgk tapi leceh sikit le.. :)

    ReplyDelete
  2. alamakk...laki pon minat cerita korea? haihh...i dah pening...

    ReplyDelete
  3. bgs info ne bro..ak ne kaki layan korea gak.. weh,ape lg cite best? mehla share..

    ReplyDelete
  4. namesayeajrun:: sile tengok ek.. best!!!

    ReplyDelete
  5. Ain Atika :: citer ni bukan cam koc wanita kan.. huhu

    ReplyDelete
  6. Syafiq Rosli:: aku layan banyak2... huhu

    ReplyDelete
  7. nur dhiya' aida :: i agree... best kan..

    ReplyDelete
  8. darkbatman:: banyak lagi citer best22... huhu...

    ReplyDelete