Wednesday, 8 December 2010

‘Contest gambar kenangan sekolah dulu2’


Ya, saya join contest lagi. Kenapa?? Hari tu kata dah last!! Ohtidak!! Ini kot yang last. Hehehe.. Saya tertarik dengan contest ini. Mengapakah??? Sebab saya rindu dengan sekolah saya yang dulu. Banyak kenangan-kenangan manis kat sekolah menengah dulu. Hahaha.. Dulu sekolah saya sangat best.. Sekarang tak tau best atau tidak. Mestikan lagi best kan..Hehehe... Cikgu-cikgi dan ustaz serta ustazah pun sangat baik giler.. Sayang sangat kat diorang. Sekolah saya dulu pelik dari skolah orang lain. Serius pelik weh. Unik memang unik. Nanti lah saya buat entri lain khas untuk sekolah saya. Dulu dah buat, tapi tak mendalam sangat. hehehe...
Sekolah saya dekat dengan Masjid Besar Kampung Raja, Besut. Sebelah kiri je. Sebelah kanan plak Perpustakaan Awam Besut. Depan Wisma Pentadbiran Besut. Belakang plak ada kedai runcit. hehehe... Sekarang tak tao kedai runcit tu ada lagi atau tidak. Hurmm.. Hari tu masa pegi singgah solat kat Masjid, terlihat budak-budak kecik pakai jubah.. Junior2 saya agaknya. Terkenang plak pada time-time saya sebesar itu. Oh Teringat dot com sangat2... 
Udah-udah ler mengingati memori lama. Hahaha.. Jom kita tengok gambar contest ek...

Berdiri belakang dari kiri: 
Pudin, Pok Jat, Aliff, Akasyah, Safwan, Firdaus, Taufiq, Hakim, Amer, Che Dien.
Berdiri Tengah dari kiri:
Amar, Aiman, Faried, Aidil, Bob, Ajih, Adham.
Duduk hadapan dari kiri:
Hairi (Aku ler tuu.. heheh..), Audi, Pengetua, Teacher Syafinaz, Hafiz, Kudin.
Nama Sekolah: imtiaz Besut, Terengganu.
Miss you guys!!!

1 comment:

  1. first,ida ucpkn mkch sbb sudi join contest ida.
    pas 2,semua dh ok dh...ida dh cek semua dh...then,ida follw awk blik sbg tnda mkch ida..n keep in touch bila dekt ngn dateline ok?

    gud luck yer....

    ReplyDelete