Saturday, 25 December 2010

Akim vs Lee Hongki

Salam. Korang nampak tak gambar kat atas tu??? Apa pandangan korang?? Sama tak muka diorang?? Ada laa dalam 60 % kan.. Huhu.. Yang sebelah kiri tu gambar Lee Hongki. Dia tu pelakon dan juga penyanyi tau. Sama laa macam Akim AF. Pelakon dan penyanyi jugak. Weh, yang aku terkejut tu, bukan setakat muka je nak sama, tapi suara diorang pun seakan-akan sama weh... Lee Hongki tu ada berlakon dalam cerita You Are Beautiful yang aku ada buat kat entri lepas. Watak dia sebagai Jeremy.

Lee Hongki ni penyanyi dari kumpulan FT Island. Lagu yang femes kumpulan ni adalah lagu Because I Don't Know How To Love. Cuba laa search kat youtube. Music Video lagu ni femes. Jalan cerita music video ni best sangat. Tapi kalau korang tengok music video, tak nampak mana satu part suara dia kan.. So, try tengok dan dengar video live ni.. Sama tak suara Lee Hongki dengan suara Akim.. 

live

music video
Nak tahu lagi pasal kumpulan F.T Island sila la klik ini.

7 comments:

  1. wah

    mmg tgh gile korea eh

    huhu

    ReplyDelete
  2. serius memang tengah gile n meroyan.. hahahaa..

    ReplyDelete
  3. hongki :))

    watak dia cute dlm u're beautiful :D

    ReplyDelete
  4. erm, sorang dah jumpa yang sama muka ngan akim.. lagi 5 orang lagii.. HAHA

    ReplyDelete
  5. lebih kurg same..ak ingat dia kaler rambut..hahaha

    ReplyDelete
  6. ni yang wat nak belek2 gmabar akim nie... aduii...

    ReplyDelete