Saturday, 4 December 2010

25 tentang Que


R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you. At the end,choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If i tag you,its because i want to know more about you."

25 random things about me :

  1. SAYA SAYANG MAK SAYA
  2. Suka bergambar *suka posing.
  3. Suka ambik gambar.
  4. Suka makan ikan (bukan kucing or peguin or singa laut ok!).
  5. Suka minum air milo susu cicah biskut yang empat segi sama sisi (kaw punyer lagi best.. terkecuali milo basi).
  6. Tak suka minum air kopi yang warna hitam (basi or tak semua tak suka).
  7. Tak suka makanan masak merah yang dijual di kedai/restoran/foodcourt (kalau kat umah boleh je makan..).
  8. Suka giler yang teramat giler bubur nasik (bubur nasik daging yang Kak Ngah buat sedapp).
  9. Minat sangat-sangat kat RITA RUDAINI BINTI MOKHTAR (automatik tak suka orang yang memfitnah dia).
  10. Suka makan big apple (best..nikmat sehingga gigitan yang terakhir).
  11. Tak suka makan durian.
  12. Tak suka makan buah mata kucing, ciku, serta air minumannya.
  13. Suka tengok wayang.
  14. Suka tengok citer korea ~
  15. Mau beli DSLR suatu hari nanti.
  16. Ingin melancong bersama famili terchenta. Macam famili orang lain buat. Malah nak buat lagi gempak dari famili diorang.
  17. Dulu minat math, sekarang erkk makin minat.. hahaha.. *cover di situ ya!!
  18. Mau belajar sampai PhD.
  19. Mau pergi Mekah ngn my parents.
  20. Tak makan seafood.
  21. Selalu berangan mau rumah banglo yang ada eskelator dan swimming pool dlm umah.
  22. Mau anak kembar 3 jugak nanti macam mamakembar3. huhuhu..
  23. Ingin makan ramai-ramai semua famili bersama-sama.
  24. Baru sahaja berumur 21 tahun 1 minggu.
  25. Suka dengar lagu kat blog aku ini. hehehe.


25 people 2 be tag :
!TOMATO GURL'S LIFE!

*tak larat kot nak list 25..

10 comments:

  1. u

    qarl mmg x jwb tagged dlm blog

    sape2 yg follow blog qarl, mmg dh tau. sejak tahun lepas lg. hehe

    tp sape2 tagged, qarl akan jwb kat ruangan komen!

    25 random things bout me;

    1. eh eh i minat giler gak kat RITA RUDAINI tu.
    2. paling i minat ziana zain
    3. i suke fazura gak
    4. i suke amik gmbr. i kan part time photographer gk
    5. i blogger
    6. i masih student. tesl kat um
    7. i budak tajaan bpg & kpm
    8. i bakal cikgu b.i. hahaha
    9. i anak ke 4
    10. i syg giler family i
    11. i sgt2 kagum dgn kegigihan my mum
    12. i syg giler2 my mum
    13. i suke dgr lagu2 baru, so i suke beli cd2 baru
    14. i suke tgk2 film baru
    15. i suke makan2 kat restoren2 yg xpenah i makan
    16. i byk kawan
    17. i suke spend time dgn kwn2 i sape2 je
    18. i ada kete sendiri. naza suria. hadiah masa umur i 20
    19. i ada dua saman trafik ni. bile nk byr? haha
    20. i suke bercuti dgn kawan2. tp xnk rmai2. dh g indon, thai next week spore
    21. i suke mengajar budak2 kecik
    22. i syg giler kat AIman, adik bongsu i
    23. i suke shopping
    24. i suke kemas
    25. i ngantuk. i nk tido ni. kul 12.22 pagi

    ok .. hehe

    ReplyDelete
  2. tolong la jangan letak lagu.. saket telinga aku..

    aku benci betul la orang letak lagu kat blog

    ReplyDelete
  3. Qarl :: nanti ambikkan gmbr aku eh.. hehe... thnks for da respond..

    ReplyDelete
  4. Q:: Q?? erkk.. skit telinga?? haha.. padan muka..

    ReplyDelete
  5. janga lupa follow blog ni, masih baru didunia blog-->
    http://anuaralameen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. akan dijawab bila berkelapangan ye :). 25 soklan lak tu.. huhuhu 25 tag lagi... hehehe ni tag ke 2 yang sama saya terima

    ReplyDelete
  7. awat hang tak tag ceq:) nk buat pon segan je rasa:) hahahhaha!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..sejuk ati ibu dengar ank dia syg kt dia..hehe

    ReplyDelete