Sunday, 14 November 2010

"U & ANIMALIA"



Nak join contest lagi!! Boleh??? Dah join pun... hahaha.!!
kalau nak join klik link kat bawah ini ek.... 
http://shahrulazrie.blogspot.com/2010/11/1st-contest-memorabilia.html
Saya mempertaruhkan gambar saya dan kawan-kawan bersama 
Ular sawa di Zoo Negara. Serius berat giler ular ni weh... Rasa otot je ular tu.
Dah laa berbelit-belit.. tak berani aku pegang kat kepala ngn ekor.. 
Hahaha..takot dia lilit nanti, arwah laa aku,,, Hahahaa..


*Kami ni dah macam pihak bomba yang telah menyelamatkan ular sawa yg kesempitan kan!!!
**Gud Luck untuk saya!!!

14 comments:

  1. beso gak ular 2 bro..klau lilit ko, mau patah tulang 2..

    ReplyDelete
  2. confirm patah..sebab tu aku wat keputusan nk duk tgh2 jew..

    ReplyDelete
  3. http://mohdhaiqal.blogspot.com/2010/11/qarls-15-my-followers-gentleman.html

    check this entry. you r listed

    ReplyDelete
  4. eh, gmabr sy. sy memang berani. Que je y penakut.tu pun sbb sy pksa die ambil..jgn tertipu dgn reaksi wajah die.
    luv, bkal kekaseh.haha

    ReplyDelete
  5. geekz36:: mati pun dlm stail.. haha

    ReplyDelete
  6. deefaLya~:: taw xpa... menakotkan

    ReplyDelete
  7. HAsfa:: motif sgt mengaku bekas kekaseh... .. bukan ke bekas kekasih kamu yg abg kt belakng tu yg pkai baju petak2..

    ReplyDelete
  8. Yatre Hayati :: besar saya lgi kot..

    ReplyDelete