Friday, 26 November 2010

Sudah tiba masa untuk bercuti...

Sudah tiba di Langkawi, Pulau Lagenda. Kami semua stay kat My Hotel. Ni duk online dalam bilik..
Malam tadi bertolak dari Kolej pukul 9.00pm dan sampai kat Jeti Kuala Perlis pukul 5.30am.
Naik feri pukul 7.00am. Ngantuk tak hilang lgi ni... Mau sambung tidur boleh kan... Hehehe..
zzz.....

Masuk bilik terus online. Hahaha...

Weii..buruk benor aku pakai spek tu. bukan spek aku pun.. hahaha...

p/s:: hati ni nape rasa semacam ek.. tak macam biasa-biasa.. hurmm.. T__T ??

10 comments:

  1. kenapa dgn perasaan?
    selamat bercuti.

    ReplyDelete
  2. apezs shah:: ntah...tak bersemangat jew..

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti..best nyer cuti bleh ilang penat badan n mind..

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti !!!
    langkawii ade cekelt kan ???
    HAHA

    ReplyDelete
  5. nmpk mcm x brape nak elok je pakai spek tu

    ReplyDelete
  6. berhati2 dengan manusia 'bertanduk'..hehehe

    take care.

    nanti MMS yer..usha gak tlg tgk pinggan square

    ReplyDelete
  7. wan nurul hezrina abd halim:: yup.. memang best.. hehehe... luang2kan masa untuk pi holiday ek..

    ReplyDelete
  8. zazaw:: yup.. ade ceklat.. dan dah ada orang kirim.. ohoho

    ReplyDelete
  9. Jey Yusuff:: memang tak elok sebab bukan spek saya... hahaha

    ReplyDelete