Monday, 29 November 2010

Sudah tiba di UPM, sudah hantar pinggan mangkok kepada pengirim.

Sudah sampai di Kolej. Malam tadi tidur nyenyak atas bus dari penang sampailah UPM. Hahaha.. Bukak je mata dah duk kt depan kolegiat Kolej Keenam. Malam tadi jumpa Kak Yah ngn Abang War sat coz nak bagi pinggan Corelle Country Rose Dinner Plate yang kak Yah kirim. Hahaha.. I dah warning kat dia suruh diaorang tunggu kami, jangan kami tunggu diorang.. Hahah.. Kami jumpa kat Esso di hentian Tol Juru. 1 jam 30 minit kot diorng tunggu kitorang sampai. Hahaha... kak Yah cakap diorang tak dinner lagi coz tunggu nak dinner ngn plates baru . hahahah.. Apakah sangat teruja untuk makan menggunakan pinggan Corelle??? I tak kesah guna pinggan ap-apa pun, janji bila letak kuah ikan singgang tak tumpah. Hahaha..


Yang penting masa kat idaman suri tu aku yang paling lambat nak naik bus. Mana tak nye, orang lain dah setting siap-siap nak beli apa. Aku plak still duk mesej-mesej dan calling-calling lagi dengan clients. Hahaha.. 4 orang clients kot.. Hahaha.. Sampai aku plak yang duk paksa pekerja kat Idaman Suri tu bungkus pinggan aku cepat-cepat. huhuhu... Tak sempat nak pilih benda lain. Huhu.. Diorang tu nak gerak cepat sangat...


Petang tu plak sambung shopping kat Haji Ismail Group. Kali ni nak shopping yang lebihan yang tak sempat kat idaman suri tadi. huhu.. Ade la jugak beli coklat yang orang kirim. Tak lupa jugak coklat untuk bawak balik kampung. hahah..


Hureyyy... BPO kt Pulau Langkawi dah habis...  cable car dah naek. gua kelawar pun dah masuk buat kali kedua. haha.. Makam Mahsuri dah pergi buat kali ketiga. yang penting, MYHOTEL sangat laa best. Nanti kalau anda semua nak ke Langkawi dan tak tahu nak stay kat mana, pergi je kt MyHotel. Superb... huhu.. Kalau nak pi shopping dekat je.. jalan kaki pun just 2,3 langkah je. Hahaha..


My last presentation for the last program: Bengkel Adobe Photoshop.


@Gua Kelawar with Amirul. 


Majlis Tertinggi Mahasiswa kolej Keenam sesi 2010/2011 

Pose on the boat. Going to the Kasut Island. 

 Candid at the cable car's counter.

 With my exco partner, Fatin.

in the cable car.. so nice view..

p/s:: someday, I wanna come here with my Mom and my family members.. 
God Willing.~



3 comments:

  1. punya la lama nak tunggu entry ni kuar..hehehe..

    tahniah...x boleh lebih2..huhuh...

    ReplyDelete
  2. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Salam kunjungan salam ziarah….

    Kami telah undi blog ko dahhhhh......

    ReplyDelete