Tuesday, 9 November 2010

Nak cerita sket...

Hari ini hari yang ketiga aku menetap di bilik Zul untuk study dan http://matcuoi.com. Balik bilik aku sangat laa sekejap! Balik untuk http://matcuoi.com je dan tukar baju. Hahaha.. Duk kat bilik sendiri sangat sunyi membuatkan aku selalu http://matcuoi.com sorang-sorang. Sangat menakutkan kan.. Kalau duk merempat kat bilik si Zul tu harus laa tak sunyi sebab dia selalu http://matcuoi.com &http://matcuoi.com tak henti - henti... Biasanya aku respon http://matcuoi.com je sebab dia asyik ulang cerita sama.  Tapi kadang - kadang kalau respon pun sebab nak jaga hati dia je. Kalau dia citer pasal toyol aku respon http://matcuoi.com. Kalau citer pasal motor dan helmet dia tu aku respon http://matcuoi.com.  Aku suka sangat bandingkan kulit aku ngn kulit dia. Aku selalu laa cakap dia http://matcuoi.com.  Kalau bab bergosip memang no 1. kadang gosip pasal mak cik cleaner, memang boleh http://matcuoi.com sampai 24 jam.


Aku selalu kena http://matcuoi.com ngn dia sebab malas basuh pinggan mangkuk dan sudu dia. Tapi last-last aku basuh jugak. Sila berikan http://matcuoi.com di atas kerajinan saya.  Kalau nak keluar bilik aku memang akan sepak selipar dia jauh-jauh walaupun dia dah cakap http://matcuoi.com.
Semalam bila dia tak de kat bilik then aku http://matcuoi.com supaya takde orang nampak aku letak dia punya herbarium a.k.a daun kering dalam laptop dia. Dia tanya sapa buat?, aku cakap http://matcuoi.com. Padahal time tu aku je dalam bilik dia. Hahaha..  Memang selalu laa kena http://matcuoi.com. Tapi aku tetap akan buat jugak. Hari tu aku  http://matcuoi.comkan dia bila dia tak tahu apa yang berlaku kat Gunung Merapi. Haha.. Sengalkan!!! Walaupun saya ni http://matcuoi.com tapi haruslah saya seorang yang http://matcuoi.com dan http://matcuoi.com. kan!!!
Okeylah setakat ini sahaja cerita pasal si http://matcuoi.com. Lain kali citer pasal orang lain plak. Ok.. http://matcuoi.com.


Zul poyos bersama Budak rajin.!

21 comments:

  1. suka cerita pendek cmni..siap ngn emoticon lg.hehehe

    ReplyDelete
  2. nice.. aku suko cite mu nih..

    anyways, dok dengan zul memang menghiburkan ha

    ReplyDelete
  3. Adam Haiqal:: thanks.. anda pun boleh mencuba.. hehe

    ReplyDelete
  4. Fariz Danial :: menghiburkan kew?? very da sakit kepala melayan kerenah si sengal tu..

    ReplyDelete
  5. MrZuRied::selamat mencuba...nnti dah post bgi link ek..

    ReplyDelete
  6. haha, best lak layan cter nih. sbb emot tu comel~!!! /(>,<)q

    ReplyDelete
  7. eZad niMo :: taw xpe...tuan blog pun... haha

    ReplyDelete
  8. kawaiiii !!! cute emoticon tuh !

    ReplyDelete
  9. comel wooo background ...cun gak!

    ReplyDelete
  10. haha
    mana ko dapat emoticon comey tu?

    pasni cite pasal napi plak?
    kahkah

    ReplyDelete
  11. kirim salam kat Zul, lawo suor dia..hehehe. Lagi match alau pakai suor dia ngan baju awk tu..harus nangis fashion designer..

    Nice story..

    ReplyDelete
  12. lu bocor rahsia lelaki mengumpat

    ReplyDelete
  13. hahahah jom ajak zul lepak ngan aku...

    ReplyDelete
  14. aa, tuan blog comel ea? hahahha. adoii~ mcmana nak buat emot2 tu dlm post? huhu, comel~

    ReplyDelete
  15. macam mana buat blog blink2?

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan.

    http://magnoliapert.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. q..comel nye icon2 tu... :) bila bela?hahahaha. susa tak bela2 menatang tu??nanti blog jd berat x??(maaf terexcited)haha :D

    ReplyDelete