Sunday, 14 November 2010

Nak cerita sket... part 2 | Amier Azrul Alias

AMIER AZRUL ALIAS. Beliau adalah kawan saya. Hahaha... Ambik Bacelor Sains Kepujian Statistik... Aku, kalau dengar Statistik mesti rasa nak muntah dan fobia.. http://matcuoi.com. Patut laa si Amey tu kurus je belajar statistik.. Aku dah serik ambik statistik 1 ngn 2. Tobat dah tak mau ambik..http://matcuoi.com .. Hahaha... Thanks Amey sebab promote blog aku yang tak seberapa ni kepada awek ko.. http://matcuoi.com (Harap-harap la awek dia baca hahaha..) Motiff??? Huhuu.. Mey, bila nak kenalkan kat kitorang??? Nak jugak bersua muka... Nak jugak tengok calon menantu Encik Alias.. hahaha... Kami akan jadi supporter mung yang paling hebat http://matcuoi.com ... Hahaha...  Ko kawan kawan kitorang yang paling cool ( cool ke??? macam cold je...http://matcuoi.com )

AMey, Zul slalu membebel pasal ko  http://matcuoi.com ... hahaha... (aku ni memang pereport tegar!!!) mentang - mentang laa dia selalu bangun awal kan Mey... Huh!!! Pagi - pagi dah kecoh kan.. mesti ko rasa cam nak muntah darah kan http://matcuoi.com..... Aku plak rasa cam nak muntah minyak hitam http://matcuoi.com .Sabar je la... Hahhah...

Amey, ingat tak masa kita budak hingusan dulu http://matcuoi.com  . Alaaa... masa first year kita slalu gi kelas sama kan ... Tapi bila balik kolej wat hal masing-masing.. Hahaha.. Rapat time kt kelas je... Mujurlah Si Kamarul gi Russia http://matcuoi.com , kalau tak, aku pun takkan masuk bilik gerakan tu a.k.a bekas bilik ko dan bilik aku sekarang!! Aku pun mesti tak rapat lagi ngn Ko, Zul dan PakcikHikayatKanda tu.. Hahaha... Bilik tu dah semakin cantik taw sekarang... Hahaha... Dulu, masa first-first masuk bilik tu tengok korang maen kad yang banyak-banyak tu... Aku malas je nak maen.. Nanti korang kalah plak..http://matcuoi.com..well... Hahaha..
Nanti ade citer korea baru passing - passing ek.. hehehe.. Ko kan dah ade source citer Korea kan sekarang.... hehehe..
Ingat tak aku wish besday kat ko thun lepas http://matcuoi.com??? Aku bagi gambar yang aku edit kat ko.. Lepas aku buat tu aku rase rugi plak sebab tak buat untuk aku..http://matcuoi.com  Hahah..Aku rasa antara gmbr yg cantik jugak laa yang aku pernah buat. hahaha... Poyo giler!!! http://matcuoi.com..
Dah laa kan...nanti wat banyak tak study plak aku ni.. tengah wat research ni.. http://matcuoi.com pasal final year projek.. hahah.. Bye~ http://matcuoi.com. Nak usha tumblr dia sila ke link ni.. 


*Aku wat gambar ni macam aku dah bagi tiket kat ko pergi ke Pulau Jeju taw..!!

**Masa jogging hari tuh... Hehehe... aku 5 round, ko 2 round je kan... Motif aku tipu???

10 comments:

  1. thanks.
    kembang hdung jap..hehehe
    *zul jgn jeles ye

    ReplyDelete
  2. ko mmg tpu bro..jog 1 pusingn pun sempot dah..hi3

    ReplyDelete
  3. ntah!
    aku jog plg lme kot.
    hehe

    ReplyDelete
  4. amey89:: harus ayat2 jeles tu dah terpancar dari zul...hahaa

    ReplyDelete
  5. Khear :: dah nak semput nk wat camne.. haha

    ReplyDelete
  6. amey89 :: harus laa aku gi sana untuk ambik gmbr je..

    ReplyDelete
  7. jgn risau awek aku akn bce punye tnpa diberitahu..
    huhu

    ReplyDelete
  8. amey89:: harus ke risau?? harus laa tak... tapi harus laa kalau singgah biar tinggal kan komen... hehehe...

    ReplyDelete
  9. yup2..
    belog anda sgt beshh n nice..(^_^)
    law amier xpromote blog ni pon, sy ttp akn bce..(^_^)
    ......likess....

    ReplyDelete
  10. А! Saya ingin memposting sesuatu seperti ini di website saya dan ini memberiku ide. Cheers.

    ReplyDelete