Monday, 22 November 2010

Masih lagi sempat update blog walaupun kerja berlambak tak siap!!!

OK, kawan-kawan sekalian, sekarang saya sedang membusykan diri dengan mengambil gambar peserta-peserta PEWARIS dan jugak tak lupa gambar fasilitator-fasilitator jua.. Hahaha... Sambil-sambil mengambil gambar, saya juga mencuri masa untuk buat tag untuk program yang bakal menyusul selepas program PEWARIS iaitu program BENGKEL PEMANTAPAN ORGANISASI 2010/2011. Sila labelkan saya muka pembuat tag.!! Hahaha.. OK, itu lebih baik dari muka tembok ataupun muka seposen. Hahaha.. 
Setelah memikirkan macamana ingin mencari kelainan untuk tag pada kali ini, saya mengambil untuk membuat begini (gambar ada kat bawah itu). Hahaha... Saya harap pengarah terima. Terima or tak, kena terima jugak. Plizzz... Kalau tak nak terima, mohon Cik Pengarah buat sendiri!!!! Hahaha...* matilah aku kena lucut jawatan nanti. Oppsss...duk tengah hapdet blog ni teringat plak baju semua xpacking lagi.. Besok dah nak gerak ke kem kat Hulu Langat. Matilaa nanti takut tertinggal berus gigi... Guna sabut kelapa je laa...Hahahaha... Takpe.. Taik gigi bleh jadi jem tambahan.. yaksss!! sila ke sinki!!


Cuba teka, budak kat atas tu sedang gigih menghapdet blog atau buat tag???

Encik Qhairi, jelingan maut tuuu. ~_~
Cik Hasfalini... Perghhh.. Sila guna Darlie untuk gigi yang menawan sepertiku ~As
Tangan ala-ala penari mak hanyam Yong.

p/s:: dah pukul 3.15 a.m, esok kena bangun awal-awal, malam ni kena packing lagi. Harap-harap mataku tidak seperti Cik Nabilah a.k.a Si Panda.!!! Lingkaran gelap pada matanya itu sungguh menonjol.

9 comments:

  1. aku tgk gambar tu macam kou tgh main dota jer.. haha

    ReplyDelete
  2. very da plastik muka ai kan mak hayam!

    tp papepom lawa la..meme ralit la tgk mu dok wat tag ni. deki la aku gak eh..(versi loghat sek besut).haha..
    eh nt kite amek pic penuh aku, then mu edit pic kaki aku deh.biya exclusive sikit.hehe



    very cun giler, as.

    ReplyDelete
  3. Qamarul :: hahaha.. kantoi di situ... *aceli xpenah pun men dota.. xreti kot.. aku men game zombi ngn bunga matahari tu je.. hahahaha..

    ReplyDelete
  4. As: Tak habih2 kembg idung mung as!!

    ReplyDelete
  5. ok situasa tu mesti bestkan..semua da...alih2 paking barang yang da dpn mata..sampai kat kem mula la da uang tinggal hahahh

    ReplyDelete
  6. hahahah memang ade tokoh jadi orang politik ni..

    ReplyDelete
  7. nanti 10sion ble x smpat siap..haha

    ReplyDelete
  8. aku rs budak atas 2 ngah gigih tgk cite porn. ahahhaha.. gurau je bro

    ReplyDelete
  9. kak hasfalini tu senior sy dlu.
    ptt tgk muke cm knl.
    tgk name sah2 la btol hehe.

    ReplyDelete