Wednesday, 17 November 2010

Mari Posing Bersama Que dan Amier di AIDILADHA

. . : : S A L A M   A I D I L A D H A : : . .
dari Wan Qhairi a.k.a Que

Dengan ini saya ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA, semoga pengorbanan kita akan mendapat balasan yang baik di akhirat kelak. Raya kali ini amat menyedihkan sebab saya beraya di UPM. Sebab esok ada Exam paper Multimedia SKM2300. Tak ada mood laa nak baca raya-raya ini. Oleh itu lepas je solat sunat raya, saya dan rakan (Amier) ingin mengabadikan kenangan beraya di perantauan ini dengan mengambil gambar di Bukit Ekspo UPM. Ini sahaja yang dapat kami buat. S E K I A N ! ! !    T__T

 













6 comments:

  1. whoaaa.bestnye photoshot!
    teringin tau tak. :(

    ReplyDelete
  2. salam

    selamat hari raya ye bro!! banyak qorban?

    ReplyDelete
  3. WAHH...diraut wajak tersenyum lebar,dihati siapa tau, kesedihan yang sedang bergelegak,,,,
    selamat hari raya qurban,,,

    ReplyDelete
  4. Salam
    Enche. leh tak btau step photoediting yg u dh buat ni? plsss :D
    email: pujanggacintan@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. hahahaha aku terasa seperti hang bergambo kat manchester england...xmau sedih2 pasni cuti sem hang berjoget ar puas2 heheh..

    ReplyDelete
  6. pewwitt... bermacho-machoan di situ

    ReplyDelete