Friday, 12 November 2010

"Makan! Makan! Makan!"

Hureyy...join contest lagi.. kepada anda semua..selamat mencuba...
klik pada imej untuk ke laman contest..:)



Aku ni jenis manusia yang payah nak makan burger McD. (tapi kalau dibelanja tu lain cerita laa..huhu)  Kalau gi McD aku suka makan Bubur Ayam ja. So time ni aku 2nd time mkn burger apa ntah nama.. Memang fail r aku makan burger nih... Habis comot satu tangan sampai ke lengan pipi dan sampai ke lengan member aku jugak.. Hahaha... jakun sangat weh!!! Lagipun lepas makan burger ni rasa macam 5 hari tak mau makan.. kenyang siott.. aku dah laa orng yg tak suka makan...wooooo..bleh pecaya ke??? memang tak bleh pecaya!
sebab tu aku pilih gambar ini kerana sememangnya menunjukkan kejakunan aku bila makan burger mcD! aku rasa bila tgk gmbr tu cara pegang burger pun dah cam kekok weh!!

p/s:: ini gambar candid taw.. hehehe..cool kan..mulot ala-ala luas cam badak sumbu gitu!! 
nampak segala urat-urat leher..malu denn.. sekian.!

6 comments:

  1. wahhh, join jugak yeee. gudluckkk~ =)

    ReplyDelete
  2. huhuhu pokcik xde gambo ngah makan...

    ReplyDelete
  3. peserta ialah org yg tak suka mkn ye? tak pecaya tak pecaya. haha.

    pnyertaan diterima ye. nnt alert ms pengumuman k. thanks join n gud luck!

    ReplyDelete
  4. sure u menang sat g sebb kesungguhan u pun dah macam tuan punya contest dah

    ReplyDelete