Sunday, 21 November 2010

Kontroversi sangat blog aku nih...memang panas!!!



Entah sape laa yang hantar komen layang ni kt blog aku ni!. Terima kasih banyak-banyak kat unfollower tu. At least blog aku ni fofular la jugak.. haha.. Kontroversi sangat weh!!! Kenapa plak dia yang terhegeh-hegeh suruh aku buang lagu dan widgeo kt blog aku ni. Bukan ko pun yang hapdet tiap-tiap hari blog ni. Lantak ko la nak unfollow ke tak. Aku tak pernah pun paksa orang follow blog aku. Tak kesah pun.. Blog aku, aku punya suka laa.. Blog ko tu bagus sangat ke?? Kalau dah bagus sangat kenapa perlu hide kan identiti blog ko??


Motif sesuka hati cakap aku sangat annoying semua benda tu. Ko tu la yang annoying. Mengada-ngada btol la... Satu je nak ajar kamu ni, kalau tak mau dengar lagu buat la mute.. Dan kalau nak tegur orang bukan begini caranya. Tak ada ciri-ciri kemahiran insaniah langsung!!! Aku buat blog untuk diri aku dan orang-orang yang suka baca blog ni. Terima kasih kerana buat keputusan yang tepat untuk unfollow blog aku ni. hahaha... tu pun kalau-kalau ko ni memang follow blog aku sebelum ni.. Ntah-ntah propa je lebih!!


p/s:: tergamam seketika memikirkan ada juga manusia yang serupa ini. Hahaha! Lawak pun ada!!!.

31 comments:

  1. biasa la bro.. dengki la tuh... heheehe

    ReplyDelete
  2. ha3 orang camtue pun ade ke....

    ReplyDelete
  3. org mcm ni xyah layan weh!
    hahahah (:
    belog kita, rules kita..
    boley cmtu??

    ReplyDelete
  4. biasa la que..manusia ni selalu x puas hati....tak pe go on kita buat blog tuk diri kita x kisah la da orang nak baca ke nak follow ke nak pe..pe..jangan ganggu hidup kita sudah..klu x nak follow x yah la nak terhegeh2 nak buka blog orang just nak cakap yang dia x puas hati kat blog tu..simpan dalam hati sudah..nak tegur pun cara baik la lain lah klu dah kenal.. ni x kenal pun x nak serbu jee..ishhh....ignore jee que orang cam ni...

    ReplyDelete
  5. ahmad jo:: Huhu...tenkiu2... tu laa... tgh sabar ni.. haha

    ReplyDelete
  6. Aku Hakimy:: aku pun rasa mcm tu gak.. bdk ni dengki ni...

    ReplyDelete
  7. Qamarul:: tao tak pe...sengaja je nk cari pasal..

    ReplyDelete
  8. akbintangkcikdlangit :: sangat kelako ok!!!

    ReplyDelete
  9. HaniffHarunHanafi :: mesti boleh punyer.. hahaha..kan4x..

    ReplyDelete
  10. hamihemo :: yg penting bkn mung kan.. hahhaa

    ReplyDelete
  11. waduh3..
    aritu baca blog sape ntah,pasal kes lagu kat blog.. hahaha

    sabar je lah.. rambut sume itam hati laen2.. =P

    ReplyDelete
  12. haha...ignore ja kata org..ur blog remain urs..bukan blog dak tue pon nak suh ikut ckp dia..:)

    ReplyDelete
  13. ntah pape jep!! hahah..*suke hati kite lah kan nak letak pape pun..kan3.?*

    ReplyDelete
  14. uish...panaih mcm goreng pisang keluaq kuali blog hg noh....

    saya setuju ya dengan kata2 kamoo, tamao dengaq lagu sila mute..haha...mcm aku...hahaha

    ReplyDelete
  15. akubersamaCahya :: hahaha.. entri tu cakap pasal ape tntg lagu??

    ReplyDelete
  16. jejaka anggun:: tu la pasal... sangat laa xpaham!!

    ReplyDelete
  17. Farzhan Faudzi:: saya sokong anda.. usul diterima.. :) thanks

    ReplyDelete
  18. MS ~SARANG HAE~:: tao xpe... sabau je laa ek.. haha

    ReplyDelete
  19. wawa_syazwani :: saya sokong 150%

    ReplyDelete
  20. nyonya penang :: betul2x.. xmau dgr sila mute.. kalau suka dengar pasang speaker kuat2 smpai dengar kt blok lain.. haha

    ReplyDelete
  21. biasala bro...xsemua orang suka kita...sabo jela....aku pun dah byk kali kena cmni...

    ReplyDelete
  22. biasalah blog fofular mmg si anon singgah..kira blog mummy tak fofular lagilah ngah tunggu anon singgah komen..hehe

    ReplyDelete
  23. sbr bro... tanpa nama memang begitu... beliau menulis menggunakan kepala lutut... bukan akal yang waras...

    ReplyDelete
  24. xpe..sabar byk2 tau..
    kang kalo emo2 dah kurang ensem..hihi

    ReplyDelete