Monday, 8 November 2010

Kontroversi "bodoh"

Ngantuknye saat ini.. Nak hapdet ni pun sebab nak hilangkan ngantuk. Tengah study Mathematical method bawah lampu kalimantan ni... Masuk jugak laa dua tiga cebis formula dan method.. 
Sorry tajuk cam haram nak bergossip. Tapi saje je mau gempak... Tak dak apa pun.. hahaha... kena tipu la korang nih... Aku tak suka mencetuskan kontroversi kat blog... Cukuplah sekadar pendam di hati dan istighfar.. Lama  kelamaan insya Allah akan hilang..
Nak bagitau, kepada teman-teman kenalan yang mencari facebook saya, maaf saya dah deactive facebook. Alasan sebab nak exam.. Tapi berblog rancak bagai exam confirm semua dapat A. Hahaha.. Ya ampun... matilaa aku.. Hari Selasa ada satu paper.. Hari Khamis ada 3 paper.. Semua paper subjek Math! Nak luruh rambut aku weii... tak mau botak...!!! ngeh ngeh ngehh..


Kepada teman-teman dan kawan-kawan yang dah lama tak jumpa saya, dah lama tak tatap mata saya, dan yang selalu merindui saya sampai duk post-post dalam facebook cakap rindu kat saya, saya lampirkan gambar terbaru saya kepada anda semua...GILA sungguh aku nih!! bajet hensem fofular bagai... Hahaha.. Sungguh menggelikan + menggedikkan!!! Nanti jangan histeria ingat2 saya lagi ek!!


Tak ape kalau merindui kat aku, tapi jangan buat gossip-gossip liar pasal aku sudah... Huhuhu.. Jangan fikir aku tak tahu...Jangan ingat orang yang korang duk bergossip tu boleh simpan rahsia ko.. dia dah report pun... So, apa makna semua ni... cewahhh.. Kalah Si Normah Becok yang kat pancaindera tu.. Apalaa yang nak jadi ngan kaum-kaum penyebar fitnah ni!!! Insaflah... *Gaduh ala-ala Ayu Raudhah yang memfitnah Rita Rudaini sangat!!! Tak pe... I sokong Rita...jangan cuba teka sesiapa taw!!!




Plizz jangan tengok lama-lama!!! bulu roma aku pun dah naek weh...sinki plizz!!!

Sila jangan cuba duk fikir apa yang aku tulis tu..hahaha...

Chopp.. tunggu lu...aku ada benda nak share ngn korang ni... Benda ni aku jumpa time aku duk mengecop merit budak-budak kolej.. Tiba-tiba terjumpa ada orang tulis benda ni...

Korang rasa program apa yang budak ni nak tulis??? Aku rasa laa kan, program yang sebenar adalah Merentas Kampus.. Bukan melintas kampus... Bila aku tengok dia tulis melintas, aku duk bayangkan seekor lipas sedang duk lintas jalan atas jalanraya lalu dipijak oleh nenek tua yang ada lingkaran gelap di bawah mata!!! Sungguh dramatik dan mendebarkan !!!! Fuh!!

11 comments:

  1. tak bujang ar tidur awal hehehehe..

    ReplyDelete
  2. haha
    baca pong xmsok apo2 dh nieh
    huhu..
    alangkah lbh baiknya tido atau??

    ReplyDelete
  3. atau mende??? huhu.. jgn wat benda pelik2 di musim exam ekk..

    ReplyDelete
  4. melihat pic ni pasti mencerit seakan orang gila gadis2 diluar sana sebab u baru dapat seratus dari darkbatman. hihi

    ReplyDelete
  5. salam..

    jom join giveaway , the best entry with sinar raudah..

    http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/giveaway-best-entry-with-sinar-raudah.html

    ReplyDelete
  6. aku tgk formula tu wat aku terasa zaman blaja dulu...huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. sapakah??
    OMG...da lama aku x gosip nie...

    owh...melintas kampus juga comel..hahaha...

    ReplyDelete