Sunday, 7 November 2010

Hureyyy!!! Menang contest

Alhamdulillah.. Hari ini sangat murah rezeki.. Syukur akhirnya contest tagline yang saya masuk dalam blog Darkbatman akhirnya jadi pemenang!!! Huhu.. hepi giler.. dah laa time tu baru bangun tidur.. Bukak blog je terus nmpak Darkbatman shout kt chat box.. Huhu... Thanks sangat-sangat.. :)

Klik http://wamozuwaha.blogspot.com/2010/10/contest-cipta-tagline-darkbatman.html untuk ke entri cipta tagline contest saye..

Sebelum ni memang tak pernah menang pun contest.. Hehehe... Walaupun banyak jugak saya join contest.. Tapi ini yg first time menang.. Hehe.. Sedang fikir, nak buat apa ngn RM100 tu??? hehehe... Lumayan sangat hadiah ni sebab tagline tu duk fikir-fikir masa tengah study kot... Hahahah..

Memang betul-betul sesuai dengan blog Darkbatman tagline Bermulanya sebuah Transformasi... Sebab blog-blog beliau berkisarkan kupasan - kupasan isu berkaitan lelaki, isu semasa, hiburan dan macam macam lagi...



Nak tahu lebih lanjut silalah ke DARKBATMAN

Thanks bro..!!

klik imej untuk ke entri asal...:)

p/s:: bukan wanmozuwaha.... wamozuwaha ek!!!!

5 comments:

  1. jey bukak blog darkbatman td. tengok2 wan yg menang, tahniah

    ReplyDelete
  2. tahniah wan!kan dah ckp tagline wan tue best2..hehe..leh belanje cik tom ni..huhu ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah3!!ehem2...ice room pun xpa jugak...
    ayuh la kita mkn disana wahai sahabat ku..haha

    ReplyDelete
  4. walawei hang menang tahinah beb...meh ar hulur sepuluh hinggat kat aku ni heheheh...

    ReplyDelete