Friday, 5 November 2010

Harus Berjimat Mulai Sekarang!!!


Tamat sudah malam pembentangan bagi "aktiviti yang telah dijalankan" di kolej aku. Aku sebagai salah seorang pembentang pada malam itu telah berjaya menjawab segala permasalahan dan kemusykilan dengan tepat dan mantap.. cheewahhh.. kembang tekak hidung sat.. 

Lepas ni sambung bentang kat Langkawi plak.. Weehuuu...tak sabaq!!! tapi dah pi tahun lepas, harap-harap leh naek cable car!!! Dan mintak-mintak kali ni tak ada program untuk karaoke... Aku tak suka nyanyi depan orang... Suka nyanyi atas motor je.. Hehehe... *kalau nyanyi atas motor suara sedap, tapi nyanyi depan orang suara automatik jadi xsedap... ngeh ngeh....

Tak tau laa bleh shopping sakan tak nanti masa kat Langkawi.. hehehe.. Duit sudah kehabisan membaiki segala gala, fotostat nota segala, makan segala yang semakin berselera, minyak motor segala, bayar duit baju program dan baju sekretariat segala yang banyak itu, *matilaa exco kena beli semua baju weh!!! Topup je tak payah beli sebab dah kaut banyak-banyak kat rumah.. wakakaka!!! Tu tak termasuk pi keluar jalan-jalan lagi. Hukhukhuk... Dah lama kot tak keluar... Dah jarang kot pi tengok wayang... boling pun baru maek skali.. Tu pun Cik Mimi yang ajak..

Sekarang sedang berjimat cermat sementara menunggu my Mom dan my Dad pulang dari Tanah Suci.. Huhu... Ok lah..sekian sahajalah..mau study la plak wehh..... B Y E  B Y E :)

BPO 10/11. Sesi Pertama.

Sedang mendengar ulasan dan komen dari felo dah pengurus kolej.

Berhandsock zebra adalah partner saya dan yang kat belakang tu yang sedang gigih bermain cubic tu adalah Naib Presiden 2, selaku pemantau sekretariat saya.. 

 Sempat lagi posing walaupun sedang duk bentang.. gila ah macam ni.. Mau kalau keje ni kena pecat!! Hahaha





bersama budak - budak terencat akal 

Barisan rakan - rakan sejawat.. hehehe... semua senang lenang selepas sesi pembentangan... 


2 comments:

  1. lor...baru taw rupanya mtm k6... =_=', wat a small world..

    ReplyDelete
  2. Lurunna:: huhu..ptut r penah nmpak

    ReplyDelete