Thursday, 11 November 2010

Habis sudah 3 paper final exam yang sangat dasyat!

Macam ni lah selalu, bila esok nak exam, malam tu gatal nak update blog laa.. nak blog walking laa.. nak join contest laa... tapi bila exam dah habis segala, boring tak tau nak buat apa sampai tengok laptop pun ngantuk giler. Hahaha... Aku rasa macam baru lepaskan batu besar kat dalam kepala. Tadi tiga exam paper berderet tak henti - henti. Ya ampun ..http://matcuoi.com . Dah laa semua Matematik. Mula - mula start ngn Vector Analysis pukul 8.30 ~ 10.30am , kemudian sambung ngan Mathermatical Programming pukul 11.00 ~ 1.00pm. Sambung lagi dengan Complex Analysis pada pukul 2.00 ~ 4.00pm. Nak termuntah weh masa duk jawab exam tu.. http://matcuoi.com . Letih kepala hotak duk fikir hafal ingat semua formula yang akhirnya masuk dalam exam formula berubah.. Yang formulanya kuasa dua jadi kuasa satu je. Motiff reka formula ikut sesedap rasa.. Matilaa den dah salah kat soalan fevret!!!  http://matcuoi.com.
Kepada pensyarah yang sangat best ngajar, baek dan cantek serta manis, bagi laa markah kat jalan kira. Jawapan salah tu kira potong satu ja laa.. jangan potong semua ek.. Boleh laa Dr.!! Boleh laa http://matcuoi.com....


Tadi gi jumpa supervisor untuk final year project.  16 November 2010 ni aku present proposal final year research aku. Tajuknya:: The Automorphism of a Split Metacyclic p - Group.. Malam ni baru nak kaji apa benda alah tajuk tu semua. Ni dalam bidang Aljabar. Semester ni tak ambil Algebra sebab tu agak lembat sket untuk refresh yang subjek dolu - dolu..http://matcuoi.com.


Ada pengumuman sket.. 
Kepada kawan-kawan dan sahabat handai, saya dah reactivated account facebook. hari tu terpaksa deactive sebab nak focus kat study! Hehehe...


p/s:: tak ade gambar nak promote.. Sudah kehabisan gambar laa!!

1 comment: