Monday, 1 November 2010

Contest "Aku Suka Taman"



bukan sekadar TAMAN biasa



Ada apa dengan Taman ini???


Sebenarnya Taman ini merupakan di antara tempat yang terindah di Universiti Putra Malaysia. Oleh kerana saya ni suka bergambar di taman-taman indah seperti ini, so saya bersama beberapa rakan yang taksub jugak untuk berfotografi pun ikut la saya jugak untuk sesi bergambar di sini. 
Sedang duk posing - posing maut sakan dengan gaya yang mengalahkan Miss Kenya, kami semua dihon oleh guard yang jaga taman ini dengan laungan, keluar..keluar...


Aku:: pakcik ni potong stim la...baru ambik beberapa keping!! Hishhh..geram betol..


*Lalu kami pun beredar dengan penuh kedukaan T__T .


p/s:: sesape mau berada di sini kena buat surat untuk mintak kebenaran dari Taman Pertanian Universiti.. Hurmmm!!!! Lain kali buat taw~




3 Perkara BEST yang anda dapat kat Blog Kiz Garden 


1) Template yang unik, lain dari yang lain. Tak pernah jumpa kat blog orang lain. Tak heavy, sedap mata memandang, putih suci bersih murni. Kalau masuk memang rasa nak baca semua entri..
2) Muka - muka penghias blog itu amatlah kiut miut, cun-cun dan hensem-hensem... Pasangan kapel tu sangatlaa secocok... semoga bahagia selalu ek...!
3) Blog ni ada blog lain yang boleh shopping online. Mula - mula masuk kat blog shopping tu timbul tanda tanya juga, ada tak pakaian lelaki??? Lepas scroll ke bawah, amat laa senang hati bila terjumpa juga baju dan kemeja untuk kaum Adam.. biasanya susah nak jumpa kat shopping online aksesori untuk lelaki.. Tapi kat blog Kiz ni, lelaki perempuan semua ada.. So laki-laki pun boleh jugak laa menjenguk belog beliau... :)

6 comments:

  1. Skodeng cket!

    Hmmm...

    Hmmm...

    Okeyh..anda lulus..hehe
    sangat cantik la gambo tu..ada potensi!

    p/s: pandai eh bodek kiz..hehe

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka taman...sejuk mata memandang...Heee...

    ReplyDelete
  3. Salam

    gambar memang cantik...sedap mata memandang warna hijau :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  4. lawa gambaq ni.. nampau ijau..

    ReplyDelete
  5. SubhanaLLah~

    permandangan yang sungguh indah.

    Hijauuu yang menyejukkan dan menyegarkan mata!!

    rasa macam nak guling-guling je atas hamparan rumput hijauuu tuu..

    (^_^)v

    ReplyDelete