Saturday, 20 November 2010

bestnye dapat pergi SEOUL !!!



OK, sebenar-benarnya SEOUL GARDEN je bukan SEOUL KOREA.. Hahaha... Seoul jugakkan. Cuma tak jumpa ngn Han Chae Young je.. Kenal tak sape tu??? Alaa...pelakon dalam citer My Sassy Girl Chun Hyung tu... Tadi pergi ke IOI Mall dengan semangatnya untuk makan di Seoul Garden. Sedap sangat ke makan kat sana sampai bersemangat segala naik teksi pergi ke sana dengan jakunnya??!!! Ommaigod...mujur orang tak ramai sangat.



Kami sampai di sana lebih kurang pukul 3.30 petang. Pukul 4.30 ptg tengok wayang citer Takers. OK, ending dia perompak tu terlepas. Motif nak suruh kami tgk lagi part two.. Huh???
OK, berbalik kepada Seoul Garden tadi, memang makanan dia sedap-sedap... Banyak pilihan nak makan. Ada ayam, daging, ikan, kerang, salad, nasi, mee, maggi, ketam, lala. sayur, ABC, eskrem, air, dan banyak giler lagi.. hahaha... Bayaran??? Kami dapat student price untuk dinner. RM32.00 perhead. Kalau harga biasa RM44.00 kalau tak silap. Kami masuk pukul 7.30 lepas solat Maghrib then keluar pukul 9.30. 2 jam ok!!! kami angkut semua makanan. 




Kepada My Sister (WanSHiLaKLM klik), you should try this.!!

Nyum-nyum..daging yang sungguh fresh..memang tadi jadi serigala jap!!

 Kat tengah -tengah tu sup kimchee... Kami rendam segala-gala yg macam yong tau fu (betul ke eja camni??)...

Tak dapat lagi ke feel kesedapan yang terpancar di raut wajah tu??? 

Daging, ayam, kerang, ketam, udang, sotong, semua ada... I je tak makan seafood, cuma I memang banyak makan daging!!!

Nak try??? 




 

Kenyang sudah.... So sesi bergambar plak!!!






p/s:: nanti nak pi ajak I lagi ek!!! Huhu. Jangan lupa bawa student card. Kalau you senior citizen pun bleh special price.. Sedap!!!

8 comments:

  1. hi,,,
    nice backgraound music?
    what's the title?

    ReplyDelete
  2. aku dah agak, mesti seoul garden nye. hahah XP

    ReplyDelete
  3. yesh!!! sgt suke seoul garden~
    tp student card ntuk ari isnin-jumaat je kan?
    ari sbtu ahad boleh yer?

    pas ni leh try flaming plak kt sunway~

    ReplyDelete
  4. nisbah gmbr:
    mung:10 gmbr..(x kisahlah sbb tuan blog)
    zul:3
    aku:2..wtfish?huhu
    x adil!hahah

    ReplyDelete
  5. to amier:
    hallo gmbr ko dah sbjik sowang2..i dgn si punya blog ni..kcik jew..lgpun i mkn sblh dia..1 advntages..hi3.

    ReplyDelete