Tuesday, 19 October 2010

Update untuk minggu lepas !!


Mijea... jelingan menyeramkan sangat... da bleh lepas audition casting citer momok ni.


Adila...wah...pipi..gebu gitu...ahakss...


Mat Shah...makan 3 bijik burger pun xkenyang2 lagi??..huh!!


Mimi..amboi mak cik ni..meleleh ayaq liur makan eskrem...!!


Sapa ntah...makan big mac sos smpai ke pipi, lengan dan betis bagai...huhu...!


Saya bersimpati dengan nasib Rita Rudaini... 
Diharap Rita dan keluarga mertuanya  dapat berbaik-baik dengan aman..


Hujung Minggu pergi Lowyat.. Zul mencari bateri Laptop,
manakala Anuar mencari Antivirus, aku lak xcari apa2,
tapi terbeli External Hard disk.. Amey mencari pencuci laptop..


Motip sangat...dengan binatang hijau ni pun nak bergambar..



Makan kat Chicken Rice Shop.. Boleh tahan laa...tapi sup dia very the,,,
erkkkk!!! kerabu mangga ngn ikan asam dia best...pai ti pun best,,,


Selepas makan... gila ar licin semua pinggan mangkuk...yang tak habis hanya sambal ngn tauhu je..


Nuar ngn Amey muka kelaparan!!!


Aku ngn Zul, muka kekenyangan..hahaah..


pergi pasar tani Mardi... sesat weh... huhu...
pi jumpa Mijea... kami lunch kat sana.. 



Beli benda baru... Ape ntah..!!!? tengok la sendiri...huhu


Beli pizza kat gerai yg Mijea jaga... Best!!!!! Minggu ni nak pi beli lagi.. RM12.00 je...
lagi best dari Pizza Hut weh...


Then pergi laa menjejakkan kaki ke Food Fair UPM...tak beli pape puwn...!


Tidak lupa juga untuk melawat rakan yg berniaga di pesta konvo..
kami hanya beli air sahaja... 2 gelas =  RM 1.00.. Murah kan...!


Pada saat ini nak senyum pun tak larat...
Stress sesangat wehh!!!!!


Walaupun stress, aku tetap bersemangat untuk mengposingkan diri di Bukit Ekspo..


****



OK!! Masa ni nak test kaedah matematik... ya ampun...serabut sangat tak leh nak focus!!!




Terharunye sebab tulisan cantek sangat2.. menanges!!! (T__T) 





Yang paling teruja bila demo bagi memo..kelas tutorial batal... best giler tak terkata!!! 



Tapi untuk grup aku je...grup satu lagi berjalan seperti biasa... Hahahaa...

6 comments:

  1. banyak betul aktiviti makan memakan. hehehe.

    ReplyDelete
  2. Danial Ikhwan Jaafar:: mesti laaa...hidup untuk makan... hahaah

    ReplyDelete
  3. student upm ek?? duk klj mne??..

    ReplyDelete
  4. cintatehO :: kolej keenam... kamu?

    ReplyDelete
  5. eh kite kenal lah member y gambar 1st tuh. dak matrik kulim kan. kem salam die eh.. hehe

    ReplyDelete
  6. ipa faiza~ :: yee kee... nnti saya bagitaw..dia pon ada blog gak taw..

    ReplyDelete