Sunday, 3 October 2010

Photoshoot - Model baru!!!

Mood sekarang sudah kembali tenang sebab 2 test dah habis.
Pagi tadi test Mathematical Programming then petang Vector Analysis!
Fuhhh lega....satu hari tak bukak laptop... tadi masa first nak bukak lappy
cam hang sekejap... lappy cam merajuk je ngn aku coz xsentuh dia hari ni..

Sekarang ni baru nak bermesra-mesra dengan blog dan facebook!!
semalam pegi hospital tengok Kak Na. Dia baru bersalin...
Dapat baby girl yang sangat tembam!!! hahaha.. 4.78kg kot...
very the bersemangat waja kann... makan apa laa masa duk lam
 perut mak dia tu...hahaha..mujur xbeli lagi baju ala2 model gitu..

Masa kat hospital  tu jugak laa kami semua berposing - posing...
maaf..aku terkecuali...huhu...hari ni tak jadi model...
Model-model semua diimport dari Mantin..
ada yang pose ada yg candid...

tengok laa sendiri...then bagi rating sendiri.. hahaha


 Yang ni candid..bukan senang nak ambik budak wafa ni ketawa macam ni..hahaah




 Ni gambar separuh pose, separuh candid.. salah timing...terkelip plak model i nih...huhu



Yang ni terlebeh pose..hahaha...anak2 dah tgk kt camera... si Ibu nya plak tgk kat tmpt len..haha


OK! si Wafa sedang melihat cara ibunya berjalan.. satgi dia pun dh nk berjalan...

 
Usha sape tu Cik Wafa???


Aku ajar diorang posing ok!!  lain yg disuruh..lain yg dibuat...tapi tak pelahh...dah ok sgt nih..
Si Lutfil yang pakai baju oren ni dah tak tau macamana nak senyum...hahaha


Tengok muka wafa...muka terkejot...hahaha 


Suka gambar ni...tapi si kenit berbaju oren tu over acting ok!! 


Malatop ko topi dia...hahaha..tapi tgk kat baju tu..cam apron jek..hahaha... baru lpas makan ekk...hu


Orang suruh senyum dia moncong plak...huhuhu..



Wafa: I terharu dapat sepupu baru....Alhamdulillah...akhirnya dapat tubuhkan kumpulan gosip gegurlz..!!!


p/s: tak merasa aku jadi model kalau Nuar tak de... huhu..

6 comments:

  1. sorry,,,limited edition sahaja, first trial free of charge, second and after that, fifty dollars per hour...hehee..

    ReplyDelete
  2. aiseh~ pic ko je missing~ x bwk tripod ek? =p

    ReplyDelete
  3. dun worry...dlm my compact camera yang cikai tuuu ada your picture tgh menembak!

    ReplyDelete
  4. Anuarimos : ek elehh.. bukn mg xreti guna ke?

    ReplyDelete
  5. Fær.han/Unown F/Gyan :: jurukamera yg professional kena org professional je ambik gmbr die..huhu

    ReplyDelete
  6. WanShila : sila upload dlm fesbuk.hehe

    ReplyDelete