Thursday, 28 October 2010

Photoshoot Hitam Putih


Tiba-tiba teringin nak meretrokan diri ini...
Nak publish gambar itam putih la plak...


Model:: Que, Mimi, Adila, Shah, Mijea.
Lokasi:: McDonald Titiwangsa
Pakaian:: Beli guna duit parents, PTPTN, Biasiswa JPA, SLTP dan KPM
Solekan dan dandanan:: cacar marba saloon @ K18 UPM (tepi pondok pengawal lebuh silikon)
Jurukamera:: Wan, Nabila, Hamiza, & Ahmad.
Santapan::  Rohani
Pengangkutan:: Nyonya's Car Centre.

dan lain-lain lagi...

















p/s:: Muka model-model ni ngantuk giler time photoshoot nih...kan kawan2...

10 comments:

  1. hahahaha jauhnya merayap sampai titiwangsa...

    ReplyDelete
  2. Han:: Skali skala kalau nak join mai laaa

    ReplyDelete
  3. lama tak mari kesini. ingat lagi kau buat cerita gambar berdrama tuh. pwit budak dlsr rupanya.

    ReplyDelete
  4. saya suka itu gmbar mimi yg last............wuhuu..

    owh ya...
    nyonya's car centre....nice..haha

    ReplyDelete
  5. Semua gambar nampak smart cz bila dah buat black n white, mesti cantik punya heee

    ReplyDelete
  6. nyonya penang :: gmbr mimi semua very the cute... O_o...hahahaa

    ReplyDelete
  7. farhana :: smart ke??? lau guna dslr lgi smart kot,,haha

    ReplyDelete
  8. kenderaan nyonya ya. macam ku kenal. hehe

    ReplyDelete
  9. nada hanis:: si nyonya tu memang.. keretanya ada di mana2 sahaja.. haha... kalah traffic..

    ReplyDelete