Wednesday, 27 October 2010

Perjalanan Hari Ini...

27102010
Assalamualaikum...
Tengah makan ni... Huhu,..makan lam bilik sorang-sorang je..
Makan bubur nasi..
Malam tadi pun makan bubur nasi..
Semalam makan sup daging...
Kelmarin pun makan bubur nasi...
Kawan-kawan aku dah kembang tekak dah dengar perkataan bubur nasi ....
Lantak lah dengan tekak diorang...tekak aku still kempis lagi... hahaha..
Sekembang-kembang tekak korang pun, last-last korang cakap jugak bubur aku best kan..

Tadi tidur pukul 6.30 pagi masa alarm berbunyi.. Hahaha..
Alarm orang lain berbunyi untuk bangun tidur...
Alarm aku berbunyi, aku baru nak tido.. hahaha..
Jangan tanya malam tadi aku buat apa... Hahaha..
Aku pun tak ingat aku buat apa malam tadi..

Bangun pukul 10.00 pagi... bersiap utk pergi ke kelas pukul 11.00 pagi.
Dapat sms pasal presentation Final Year Projek.
Aku present pada 16 November 2010 pukul 2.45petang!!!
Hooorey...kacang jew...!!! (padahal cuak giler nih!!!!)

Pergi ke kelas bawak motor aku yg baru tukar tiub tu sgt la bawak slow weh...
Siput babi pun gelakkan aku bawak motor tadi weh... Kurang ajar!!!
Bukan apa siput weh, aku takut nanti bawak laju2 bocor lagi... aku tak tukar tayar lagi weh...
Weekend ni baru nak gi tukar... hahaha...malas laa nak pi lepas kelas...
Tak de orang nak temankan T__T..

Nanti laa ko siput, aku pijak ko nanti... *giler kejam betol aku!!!

Lepas kelas pergi gunting rambut...Huhuhu...
Rambut baru untuk final exam... hahaha...
Petang ni kena settlekan Projek Multimedia..
Esok dah kena present... Serius serabut ngn presentation nih..
Susah gila weiii...aku lukis orang lidi berjalan pun cam orang cacat weh..
kaki terkangkang macam ada bisol kat punggung...
Padahal baru orang lidi... belom buat orang bulat-bulat lagi... Huh...

Okeh...nak mandi lu...leher dah gatal-gatal ada rambut...
Dah tak pi gunting rambut kat Quick Cut.. hahaha... Ma xbagi..
Hoho...kena berjimat cermat... Sekarang pi gunting rambut kat tempat
fevret anuarimos ;  kedai pakcik india Sri Serdang.. hahaha...
Kalau kat Quick Cut RM15.00 kat pakcik India tu RM10.00 weh..
Dulu pakcik tu RM8.00 je... dah naek 2 Hengget weh...(kureng asam!!)



Sesi DSLR of Youcam...hahaaha..

Lalala..sedapnya nugget..lalala...hati senang jantung girang...


 Abaikan koleksi alat mandian aku kat bucu itu.. Haha...
Ada listerine bagai...!! hehe..


Bibir bajet ala-ala pelakon hollywood.. hahaha...apsal merah sangat??? natural ok!!

6 comments:

  1. macam terasa nk mkn bubur nasi jgk lunch tadi.. tapi pergi cafe dah abis la pulak.. huhu.. cedihnyer =(

    ReplyDelete
  2. motif kata tak kuar mlm tadi tapi kuar kan???? very the cover line..

    P/s: sumpah dah xnak tumpang motor ko lagi. Bukan apa, kesian la nnt siput tu gelakkan ( mcm mimi gelak) ko lagi. Tapi.. g solat jumaat boleh tak?? huhuhu

    ReplyDelete
  3. chanteque layout

    yes chanteque layout

    ReplyDelete
  4. hahaha bibir merah original ek???

    ReplyDelete
  5. HaNTwO:: of coz laa original... no bahan kimia ok!!! hahaahaaa

    ReplyDelete