Wednesday, 6 October 2010

Musim Study


Seperti mana yang korang sedia maklum kan.,
kami sekarang ni sedang berhadapan dengan beberapa test..
Aku ada dua test lagi...Analisis Kompleks dan Kaedah Matematik.
Mesti menanges lecturer kitorang bila tgk kami study bagai nak gila..
Muka sorang-sorang dah macam cipan baru lepas beranak kembar..

Bukan sebab kami study last-last minit..tapi kalau study awal2...
tengok laa nanti apa jadi lam dewan peperiksaan nanti... konpem berpeluh..
Yang study last minit ni dah termuntah2 segala yg kami study malam tadi...
Kadang2 kalau study awal pun tak ingat jugak...SERIUS!!!..
Untuk mendapatkan konsep tu ok laa...

Disebabkan malam-malam duk menghadap benda yg kompleks!!
so hidup kami dah kacau bilau...mata sorang -sorang dah jadi 
cam mata zombi dah...hiburan??? tak dak langsung...
tapi aku tau cara nak menghiburkan tanpa mengeluarkan duet pon...
haaaa...ini dia...bergambar...


Ni bukan lecturer aku...Dia ni laa yg suka pakai
selipar jepon kaler striking tuh!!! hahaha...
ni blog dia... kau, aku dan mereka serta hangpa semua...
dia suruh orng panggil dia Nyonyah Penang..
tu bukan spek mata dia...ntah dia kutip kt mana xtaw!!


turn aku plak...hahah..ok xda orang nak ambik gmbr aku..
si nyonyah tu duk sebok ngn spek mata kutip itu...biaq pi laa..
aku ambik sendiri...by the way..tu spek mata aku..beli..xkutip mana2..

Cobaan kedua untuk ambik gmbr sorang2 telah dikacau..
orang kat belakang tu sangat over acting tersenyum bagai
dapat online kt laptop yang wirelessnya rosak selama 5tahun..



Ohh..akhirnyaa ada gak yang sudi mengambil gambar kami..
Huhuh..sekarang baru bleh study balik..hahaha..

p/s:: Berjuang untuk test kompleks!!!! chaiyok2..


10 comments:

  1. hahaha..ada unsur kurang ajar di situ...weh..
    stgi test nak p kelas ampa jugak boleh dak?
    hahaha.......

    mimi buat iklan colgate lagi...

    dan harus la nak tanya, sapa yg tangkap pic last tuh?

    ReplyDelete
  2. Semoga korang berjaya dalam exam nanti. Good Luck! Jgn lupa solat hajat dan berdoa utk kejayaan diri & keluarga anda.
    Berani betul budak dengan orang tua nih!!!

    ReplyDelete
  3. masih sempat berblog...
    gambar yang bawah sekali tu lawa,,,
    happy exam..

    ReplyDelete
  4. nyonya penang ::hang nk ambik test kelas aku watpe??? hahaha... mesti nak niru aku nih..hahaha...

    mimi iklan tak nak merokok tuh... haha..

    aku rase nuar yg ambik gmbr bawah sekali tu...bukan awak kot...

    ReplyDelete
  5. feyus:: thanks bro.... doakan kejayaan kami ek...tQ...

    ReplyDelete
  6. Anuarimos :: puji melambung nampak.. masuk bakul angkat sndri..hahaha.. taw la mung yg ambik nuar...

    ReplyDelete
  7. mungkin tu je kelebihan yang aku ade untuk dibanggakan,,hahaha

    ReplyDelete
  8. Balqis:: gud luck to you too..

    ReplyDelete
  9. Anuarimos :: hahaha....meh aku ajar posing..

    ReplyDelete