Wednesday, 13 October 2010

Model Bidang Terjun


Gambar-gambar di entri ini adalah gambar minggu lepas..
Lambat update sket sebab empunya kamera bagi gmbr ini lmbat.
Huhuhu...

Alkisah di sebalik gmbr ini adalah ; pada suatu hari, Mimi, Adila, Hasfalini
mengajak saya ke Padang Bola kat depan Kolej Serumpun.. Aku pi ngn moto,
dan pada hari tu gak Aiman (budak junior) nak tumpang..ok..silakan..

Masa duk kt sana si Anuar plak datang dengan membawa kameranya...
Huhuhu.. Dah excited nak ambek gmbr daa....lepas je match kami terus
ke Bukit Ekspo di tepi tasik cantek.. hahaha...



Dari kiri, Berbaju kuning - As, Baju belang-belang cam zebra - Mimi, Baju Merah - Adila, 
Baju Oren - Aiman, Baju Hijau - Q. Hahahaaha..very the intro model2 bidang terjun!!


Macam posing power Rangers!!!! Dan akulah power ranger Hijau Pucuk Pisang...
*Abaikan makhluk yg memakai jubah konvo; mereka sedang bergosip pasal kitaorng!!



Candid baek punyer... semua tengah berbincang nak pose macamana untuk gmbr yg seterusnya..




Errkkk...macam ni ja ke nak pose?? OK ini idea si Hasfalini kalau xsilap..



* OK, trademark bila menari time2 nak habis...Huhuhu...



Amboi..gelak bagai kami..Aku plak gelak sopan tutup mulut.. Mimi??? erkk.. no komen...
sedang menghayati watak untuk gmbr seterusnya.. Huhu...


100% markah pose untuk Mimi ngn Dila... Nuar ngn As bagi je la 18%..hahaha...aku???



Macam sedang berdrama musikal.. hahaha...OK, Mimi ngn Dila adalah Naga di tasek kt belakang tu..
Si As plak nenek kebayan yang sedang terkejot...



Aku :: Wat laa pose2 camni plak...(smbil menunjukkan pose2 yg menggoda)



Aku ja yang paling excited taw... muka tetap mantain senyum..hohooh...
Si As plak bersama tudung terbang!!! haha..
Adila dah jatoh awal2 or xlompat lagi???


Aisehh...blakon la tu...untuk pengetahuan kamu semua, ini bukan candid..berlakon tau..
Nak tau apa skrip mimi kat dila time nih??
Mimi :: Malam ni awak nak makan kat mana???



Motip tengah2 ambik gmbr ranting jatuh!!! Mujuq tak kena kepala aku.. Hahah..



Apa yang sedang aku lakukan itu??? Huhu..OK, aku sedang mencari kunci motor
 BKW 66** (tak ingt plak..haishhh)



As terkilan sebab tak leh panjat pokok untuk bersama Nuar..



OK..semua orang nak berdamping ngn aku.. hahaha..poyos!!!


As...jangan...nanti patah dahan tu...



Abaikan bila ternampak bulu ketiak dari baju kuning itu.... Hahaha



:)



credit to Aiman (jurukamera terpaksa) huhahauhauhuaa...ngeee... TQ ek!! 

8 comments:

  1. hhaahah lompat sampai pecat selipar...
    Que bukan naga..tu cam gaya orang jumpa Burger Big Mc hahah

    ReplyDelete
  2. NADYA ABDULLAH :: memang best... lagi best kalau ada dslr... yuuuu

    ReplyDelete
  3. hamihemo :: over acting.. tkut lompat xtinggi..sbb tu buang selipar.. huhu...

    ReplyDelete
  4. port aku dulu ni..tapi skrg tidak lagi hehe..

    ReplyDelete
  5. hahah best betul tengok korang main camni. have fun always! =D

    ReplyDelete
  6. HaNTwO:: dtg r kalau ade mase.. bleh ambk gmbr sesame..

    ReplyDelete
  7. Danial Ikhwan Jaafar:: hahaha.. bukan selalu dpt beraktiviti camne... hehehe..

    ReplyDelete