Tuesday, 5 October 2010

Justin Bieber adalah seorang pedofilia yang berusia 51 tahun

Bintang remaja popular Justin Bieber muncul di web, baru-baru ini, sebuah penemuan yang sangat mengejutkan dibuat oleh Onion News Network bahawa seorang pedofil berusia 51 tahun bernama Michael Côtes telah menggunakan rambut palsu dan topeng getah yang meyakinkan dan muncul sebagai Justin Bieber selama bertahun-tahun.

Menurut The Onion, Justin Bieber adalah seorang "pedofilia yang berusia 51 tahun dan bersembunyi di sebalik topeng seorang remaja."

Identiti sebenar Michael Côtes telah terbongkar apabila topeng getah dan rambut palsunya terjatuh ketika konsert sedang dijalankan.



Terkejut beruk aku tengok video ni...
betul ke??? atau hanya sandiwara diorang..
lantak laa...tapi kalau laa betul..
ada jugak orang yg obses terok cam nih..
kita semua telah tertipu!!! haaaa!!!!


tak perasan pun kat mana topeng!!


2 comments:

  1. juz 4 fun je nih..
    ade org wat vdeo ni ske suki dorg..
    tgk la,
    bkn CNN..
    tp oNN.. :p

    ReplyDelete
  2. ye ke??? bengong laa org2 sane.. nyaris2 terpedaya

    ReplyDelete