Saturday, 9 October 2010

Happy belated Birthday

Assalamualaikum... Lama tak berhapdet gambar-gambar aku. Huhu.. Asyik copy paste je.. Hari ni nk bagitaw ada orang wish birthday saya... Huhuu..tak tahu laa birthday yang mana.. untuk tahun lepas or tahun ni... Kalau yg tahun ni lambat lagi rasanya... Huhu... Bulan November kot.. Hohoho... hurmmm.. Sebenarnya menumpang birthday orang je.. Ni birthday Wan junior aku kat kolej... Tapi umur dia lagi tua laa dari aku...hahaha...Anyway.. thanks to orang yang sponsor Kek ini.. Hahaha... Punya laa berlakon nak wat surpurise... tapi tak menjadi.. Asyik nak tergelak jew...



Best kan kek ni... haruslaa mahal dan sedap... Hahaha.. Aceli lilin tu setiap org kena hembus satu.. tapi aku dah terhembus semua... Hahahah.... sorry guys...padan muka korang!!!.. Hahaha..lambat sangat....aku hembus laa dulu...aceli nk hembus satu..tapi terpadam smua...nak wat cmne...!


Sorry laaa bilik kawan saya ni agak "kemas" sket.. hahaha... dalam gambr tu dari kiri, Wan, Anuar, Zul dan Amey... Aku laa yang ambek gambar... hahaa...Nuar cam dah sabar nak makan... Hoho..


Ye ye..aku dah masuk gambar... Nuar plak laa yang ambek..yang pakai topi tu over sket... dalam bilik pun nak pakai topi bagai... hahaha... wan, cepat laa potong kek tuh... semua dah tak sabau nii....



Bergambar dengan birthday boy.. Hahaha... wan, umor ko dah berape ek??
23, or 24, or 25??? hahaha... yg penting bukan 20 cam aku... aku bulan
November ni baru masuk 21.. hahaha...dah 21 weh...gf xde lagi... opss terlebeh sudah..


Haiiyooo.. tuan rumah makan xhengat dunia.... agak2 ar
krim smpai muka kot..lapar sgt ekk.!!!


Ni sorang lagi... perasan tak krim tu smpai dahi...
hengat foundation cream ke??? huh!!!! 


hahaha... yang ni makan tumpah atas baju..
Nuar, kat gigi ko ade coklat tu... hahahahaha...


OK! Krim kat muka aku tu ada orang letak... si Wan yg gatal tangan
menampalkan segala krim kt muka kami... hahahaha...


Time aku plak nak makan.. Asyik ambik gmbr korang je...
Ambek plk gmbr aku... Huhuhu...nah mulot... kalah
Kak Ning Baizura ngn Kak Ziana dalam citer Magika tu... 
kening pun steady jee...hehehe..


Oooo....letak kat muka kami yaaa... nah ko... hambek... kt pipi, baju, dahi.. 
aku plak buat kt spek  mata dia..
hahahahaa...basuh sendirik...padan muka... Anyways... 
Happy Birthday Wan.. 
hahaha...

p/s:: macamana laa nanti masa besday aku!!!

8 comments:

  1. bley krmsalam sorang heheheehhe :)

    ReplyDelete
  2. Rasa mcm pernah tengok budak-budak nih. :) hehehe. selamat hari lahir pd empunya. Semoga pnjg umur hendaknya. Pd tuan blog, sampaikan salam pd penerima kek tu ye.
    Kenalikomputer.com di Featured Post (Innit)

    ReplyDelete
  3. bila korang buat birthday party ni? x ajak pun... emm

    P/s: pelik la. nape aku ni sering kali tak ada masa korg buat event ekk.. samada aku yg xda masa tu atau korang yg tak jemput???? huhu...

    ReplyDelete
  4. Maey :: bley...ni hal... hehehe

    ReplyDelete
  5. feyus :: okeh... abg nampak diorng kt mana????

    ReplyDelete
  6. Kanda :: baru kali ni kot xde... byk sgt ke event kami buat?? huhu.. dah ko bizi sgt...msa kitong bizi ko xjmpt gak..so masa ko bizi kami pn xjmpt...saling memahami la kan... huhu..

    ReplyDelete
  7. it's ok que. iknow already the true story. tapi jgn la mcm nak revenge pulak.. hehe( ni bergurau tau.. )

    Minta maaf kalau ada buat salah silap. Kadangkala kita tak sedar apa yg kita ckp, tulis..mungkin tak bermaksud apa2. kalau saya ada buat salah tegurlah saya ya. semoga gembira selalu bersama kawan2 tersayang.. =)

    ReplyDelete
  8. Xpe laa.. kitorng kot yg byak wat salah....esp aku.. hohohoho..., Xpe laa..aku ok je...aku xpndai nk tgur org... hihihihi...

    ReplyDelete