Tuesday, 5 October 2010

Di Saat Aku Mencintaimu



Kepada sesiapa yang duk tertanya-tanya lagu apa
yang berkumandang di blog Aizul Marcello
dan jugak di blog adiknya IreneNadia
aku dah jumpa daaa... Huhuhu.. 
tajuknya adalah  :: Dadali - Di Saat Aku Mencintaimu

Kepada sesiapa yang mau dengar lagu tu,
bolehlahh bertandang di blog saya juga.... 
Hanya klik pada butang play...huhu..
Kat sini ada sekali ngn video musik dia
bleh laaaa feeling2 jap ek...huhuhu.. kejap je...
xleh lama-lama...smbil2 dengar bleh jugak
nyanyi skali..lirik pun dah dikepilkan bersama...


Dadali - Di Saat Aku Mencintaimu

Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti,, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta.

p/s:: saya tujukan lagu ini kepada orang itu
yg nak study pun xboleh sebab terngiang2 lagu ni...
hahuahaha...

bagi sesiapa yang mau download si klik Dadali - Di Saat Aku Mencintaimu

10 comments:

  1. salam..
    tq very much..
    lgu yg sblm ni tau x?

    ReplyDelete
  2. Salam...
    Saya pon buat entri pasal lagu ni...Huhu.
    Sedih la lagu ni...

    ReplyDelete
  3. Ehem... saya rasa saya buat dl...
    Hahaha..
    xpe2... Lagu ni mmg best & sedih...Huhu...

    ReplyDelete
  4. ahaaa !
    thanks mr. complete semua ade kan. download site pom provided. great!

    ReplyDelete
  5. masyur :: sebelum ni xpernah bukak pon blog dia.huhu...ni pun kawan yg suruh carikan...hehe

    ReplyDelete
  6. Azwandy Bin Muhamad :: feel nmpk... huhuhu...ade kena mengena ke ngn lagu ni??

    ReplyDelete
  7. Azwandy Bin Muhamad:: saya wat dulu kot... hahahaah

    ReplyDelete
  8. Cik Nad:: xnak dedicate kt sesape ke??

    ReplyDelete
  9. twiNkle`lilis:: hahaha.. alang2 menyeluk perkasam...bgi semua terus jee...hehehe

    ReplyDelete