Wednesday, 6 October 2010

Demam Ujian 2.

Salam..

Tadi baru je habis test Analisis Kompleks. Arghh..legaa rasa...hahaha..
Bleh jawab semua tapi tak tahu betol or tak... Tapi rasanya dah betul..
hehehe... Ada satu lagi test yg bakal aku hadapi... Huhu... kaedah Matematik..
iaitu pada 13 Oktober 2010.. Ada beberapa hari lagi baki untuk study...

So sementara masa masih panjang aku kena settlekan beberapa perkara.

1) Buat surat untuk felo dan pengurusan untuk buat pengambaran.

2) Adjust hari pengambaran untuk diorang semua...

3) Meneruskan perjuangan untuk buat carta organisasi MTM..
(mati laaa dah nak hbis sem tak siap2 lagi...)

4) Siapkan multimedia flash project... (ni pun xpandai2 lgi nak wat)

5) Settlekan Program Video Workshop bersama partner..

6) Siapkan assignment group untuk subjek kaedah matematik..
(mimi,dila,mijea,jan,aku...ada lagi yg tertinggal???)

7) Jumpa Dr.Idham tanya pasal final Year project.

8) Siapkan assignment Analisis Vektor..

9) Tengok bola...bagi support untuk team K6.

10) Get ready untuk balik kmpg 15/10/2010.
(My Parents nak pegi Mekah buat Haji)

Kerja-kerja jugak...jangan lupa study untuk test Kaedah Matematik.
Topik yang masuk: Power Series & Fourier Series!!!!

Flash back untuk test programming @ Kompleks Akademik Mahasiswa UPM

Mijea, Mimi, Adila @ Nyonya Penang  dan aku.. haha...  
Lihatlah muka-muka yg confident untuk mengambil test..
tapi dalam kepala punya laa serabut dengan segala kotak2 dan petak2
Big-M Method , Adding New Constrain dan blaa blaa blaaa...
trade mark untuk Subjek Mathematical programming...
PELLAS (plus) = +


Abaikan model yang nak ke tandas tu...Fokus kepada Adila ngan aku je...
mijea sekali.. hehe.. Kami tengah feel2 model untuk stabilo..
si Mimi plak nk pi tandas... 
hahaha... Sakit perut ke ape ek??? Huhuhu... rilex r mimi...


Ok dah tinggal 3 budak sekolah... 
1 tak seberapa putih, 1 putih.. 1 putih melepak..
Oppsss....kasut okay...hahaha...Adila tak habis2 pegang kalkulator dia...
Kalkulator i lagi canggih ok!! hahaha... siap bleh kira arg(1+i) tau....


 Ini bukan iklan colgate atau darlie (bak kata adila)
 ini adalah iklah kertas A4 ngn iklan charger henfon..
hahahaah...nampaknya model yg berbaju kelabu itu sudah lega...
(sebab dah habis study laa)
hahaha...putih je kertas mimi tuh..tak tulis apa2 pun...
apa benda yg dia baca????


Try tengok tangan Si Mijea tu..menerangkan graf kuadratik..haha
si adila buat muka panik dengan menyatakan, dah pernah belajar ke ni???




p/s:: semoga dapat challenge budak yg dpt 24/30 tuh..haha

5 comments:

  1. hahaha..harus la mimi pegang kertas kosong ja..
    yg laen dia dah ingt...

    okeh..PELLASS tu sila kecikkan skit..
    tpi aku rasa si dia x baca kot blog haha..
    kalo x jenoh..

    ReplyDelete
  2. Dila:: kalau dia baca aku dah taw sape yg report...ni meti hang yg report kannn...hahaha

    ReplyDelete
  3. fuh! banyaknye kerja kena buat..! Memang sekarang ni musim ujian pon..

    Entry Terkini MemoriSeorangMuda:
    Aku 'Tak Sabar' Nak Tunggu Final Year

    Jangan Lupa Jadi Follower :)

    ReplyDelete
  4. Afizz :: yupp... memang busy... huhu

    ReplyDelete
  5. haha..gud luck la ye..ngee~~

    ReplyDelete