Saturday, 30 October 2010

Contest Cipta Tagline darkBatman!


Klik imej untuk ke Blog beliau.

Hari ni sangat bizi. Tak sempat nak update pasal diri sendiri..
Hahaha..banyak benda nak cerita.. tapi xmenang tangan nak menaip
semua-semua benda tu... Sekarang bizi ngan study, final year project 
dan juga kena cop merit student kolej..

So, tadi jalan-jalan kat blog-blog orang lain.. ternampak laa
satu kontest yang senang dan menarik.. Nak join ar.. 
So aku nak bagi banyak idea untuk tagline kt Darkman ni...


"DIMENSI DUNIA DIGITAL"

"RENTAK ILHAM MANIFESTASI"

"dari HERO untuk SUPERHERO"

"bermulanya sebuah TRANSFORMASI"

"INSPIRASI hero SEJATI"

"be BRAVE, take RISK, make a STYLE"

p/s:: harap-harap ada laa yang tersangkut... huhu..

5 comments:

  1. aku vote untuk yang bawah sekali...
    adeh...baru nk fikirkan, ko punyer tagline power da...

    menarik diri laa aku mcm ni.. :D

    ReplyDelete
  2. DaHLia :: haha... ceh... biasa2 jelaa.. tapi harap2 ada rezeki laa..

    ReplyDelete
  3. betul siyez..tagline plg bawah best..ciktom vote yg tue~

    ReplyDelete
  4. Tomato Gurl's Life:: cik tom suruh laa darkbatman tu pilih saye nye tagline.. huhu

    ReplyDelete