Friday, 24 September 2010

Wedding of Fairy Tales (wajib tengok)



Kawan-kawan dah tgk belom video ni??
Jom tengok sekejap...

Wedding of Fairy Tales.



Kawan aku yang tunjuk video ni.. Tengah femes kat facebook sekarang ni.. Mula-mula tengok macam dongeng pun ade kan.. huhuhu..macam dalam citer cinderella kt tv tuh... hahaha... tapi agak terpegun jugak melihat kemewahan yang diorang buat tu... Hahaha... Bagi sesiapa yang 
merancang nak kawin tu, plan laa awal-awal nak buat konsep apa.. huhuhu... simple-simple
pun tak ape, asalkan majlis berjalan dengan lancar..

p/s : : Nanti aku nak wat konsep ape ek??? Huhu.. Konsep padang pasir bleh??

14 comments:

  1. da tgk...mmg gile...
    tp cm sian lak...yla,owg islam tp mjlis cm mat salleh..agk xstuju la cre diowg wt mjlis nie...bnyk klemahan dr segi agama....bkn jles or nk blagak baik tp tu la hakikat ny...kn2...huhu

    ReplyDelete
  2. aku da tngk..
    gila x tercapai akal wei..

    ReplyDelete
  3. ko nk wat konsep padang pasir berdengung ke??
    ehehehe


    pape pon..ak xleh pon tgk video tu..hhuhuh

    ReplyDelete
  4. cOnfuSeME :: sama-sama la kita doakan kebahagiaan diorng yer..

    ReplyDelete
  5. nyonya penang:: suh r megi wat mcm tu nnti...

    ReplyDelete
  6. ~qiFFara~::: nape xleh tgk... xnak pasir bedengung...nak pasir sebutir... huhu

    ReplyDelete
  7. aku tak kisah sgt pasal mewah tak mewah majlis kawen diorang tu..

    yang buat aku teruja sangat sangat sangat..cara mereka buat video tu...ffuhh..cun gila.. ingat nak belajar ambik shot camtu ar

    ReplyDelete
  8. tim :: aku setuju giler ngn ko.. nnti aku nak wat video cam ni masa kawin.. hahaha..memang cun tahap video korporat...

    ReplyDelete
  9. aisehh tenet slow lah nak loading hee

    ReplyDelete
  10. hmmm harap mereka bahagia setelah banyak yang dimodalkan untuk kawen tuh~

    ReplyDelete
  11. Sesumpah:: TAK PE... malam karang time kul 3-4 pgi nnti bukak blog saye then tgk...syok nyer...

    ReplyDelete
  12. Nur Areefah:: insyAllah.. ini la yg kita mahu...

    ReplyDelete
  13. mak aih! gila kaya! mcm tak caya. betul2 grand ni! pehh! buat simple sudah la. yg wajib akad nikah kn? mmbzir tu.

    ReplyDelete
  14. Ezao' Edogawa :: tak pe laa asalkan dia berkemampuan...jgn berhutang sudah...huhu...ikut ctarasa masing2.. asalkan yg wajib tu ada.. huhu... kalau buat biasa2 nnti org ckp, org kaya tapi wat sederhana...kedekut laa..huhu..tapi saya sgt suka tgk video dia...dia punya shoot tu best... cam video clip plak..

    ReplyDelete